super pomysl tez ide zabieram wszystkich znajomych ;-)tylko kiedy i gdzie
A przeciwko komu i czemu ma to być? Wasi rodzice strajkowali przeciwko komunie a wy przeciwko demokracji?
Przeciw temu co się dzieje
Ubóstwo coraz większe żeby nie powiedzieć bieda
Jesteśmy w unii ceny z unii a zarobki
- umowy śmieciowe (śmiechowe)
coraz wyższe podatki, coraz mniej przywilejów, itd itd nie chce mi się denerwować
Mylisz się pismenku bo pracuje i to sporo latek i sporo latek i obserwuję co się dzieje i widzę więc nie zarzucaj mi że leń jestem bo to ty bierzesz pieniążki za co?
Powiedz to wszystkim emigrantom, którzy musieli zostawić rodziny by zarobić na życie. Powiedz im, że są leniami.
A co powiesz o tych, co pracują, a nie dostają pieniędzy za pracę? To jest skandal, co się dzieje! A ludzie nawet boją się upomnieć, tylko czekają, nie wiadomo na co!!!
Słyszałeś kiedyś o braku alternatywy np. w wieku 50 lat?
No i właśnie chcą to zmienić za trudne do zrozumienia?
Pismen wez sie gościu ogarnij
No tak,ale nadal nic nie wiadomo gdzie i kiedy ma byc ten przemarsz.
Ty pismen jestes niesamowity. Masz te swoją emeryturkę, dzieci jesli masz to pewnie juz odchowane, rachunki byle jakie , bo co potrzebne człowiekowi w Twoim wieku? A nie pomyslisz o tych którzy pracują bardzo cięzko za byle jakie pieniadze , mają dzieci na utrzymaniu i spore rachunki , bo miec nawet tylko dwoje dzieci to i opłaty za wode i za prad duzo wieksze. Jakim trzeba byc ograniczonym człowiekiem , zeby napisac ze to prywatny wybór ludzi ze nie dostaja kasy za prace. Tobie panstwo płaciło co miesiąc i leciało z górki. Ale Ty nigdy nie pojmiesz jakie miałes wielkie szczescie , no nie???
pismen proszę cię ,uwolnij społeczeństwo od siebie.Zabij się.
Pismenku- za byle jakie pieniadze mogłes wykształcic dzieci bo studia były panstwowe. Pamietasz to jeszcze? I nie mysl sobie ze ja posiadam juz wszystko. Posiadam bardzo mało z tego co chciałbym posiadac.
Pismen! miłosc i troska o kogoś innego nie wykluczają poczucia własnej wartości,wewnętrznej siły,adekwatności i bycia w porządku! A jak to się ma do Ciebie szanowny gościu???