Popieram jestem za jak dojdzie do strajku będę na 100%
Znowu strajku....:(
---------
http://alanet.com.pl/
"zgaga" A ty jesteś taki czasowy że zawsze masz czas na wszystko nawet w czasie pracy no chyba że nie pracujesz bo najwidoczniej masz dużo kasy skoro nie musisz pracować , bo widzisz niektórzy by poszli na strajk , ale też muszą iść do pracy . Weź przemyśl to co w ogóle tu wypisujesz !!!
Odezwij się to nagłośnimy w mediach 608 321 730
ja dałem pomysł a wy go realizujcie aaadddd
bardzo dobra inicjatywa
popieram
w końcu zlikwidujmy pewne układy w tym śmiesznym Ostrowcu ? po co i komu ten Urząd Pracy ?
a kto jest organizatorem ?
sądzę że godz. 12 była by odpowiednia ?
TWN zapewne też będzie ?
DOBRY POMYSL ALE ZEBY PRZYSZLI LUDZIE KTORZY SA ZDOLNI DO PRACY LUDZIE MLODZI NIE EMERYCI BO BEDA MOWIC ZE TO BYL ZLOT MOCHEROWYCH BERETOW. A STRAJK POD U.MIASTA W POLUDNIE ! TYLKO WIECEJ ROZGLOSCIE POPIERAM
ja jestem chetny i sie ybiore mam 23 lata pracuje wiec podajcie gdzie i o ktorej ten strajk ma sie odbyc? zwołam znajomych
pod Urzędem Miasta - Ok- ale pod Starostwo też wypadałoby przejść a i pod Urząd Pracy co nic nie robi TEŻ ?
jestem ZA ?
w końcu mieszkańcy Ostrowca zaczynają coś robić -podoba mi się TO ?
sądzę że TVP SA też przyjedzie a nie tylko będzie liczyć na wpływy naszych wpłat za abonament telewizyjny ?
ludzie organizujcie się bo tak być nie może. dziś słyszałem o firmie która nie tak dawno temu powstała w Kunowie. pracowników mających na umowach minimalną pensję odsyłaja do domu, każą pracować jedynie 3 dni w tygodniu a robotę będzie robić...10 świeżo przyjętych stażystów! kto daje przyzwolenie na takie praktyki?! TRZEBA WYJŚĆ NA ULICĘ I ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TO CO SIĘ DZIEJE!
Kazdy jest odwazny w gadce czyny juz ida inna drogą. trzeba sie złapac jaiegos sposobu, wyjjsc na ulice i pokazac ze tak dalej byc nie moze. To juz od Nas samych zalezy jak bedzie sie nam żyło
Jak wynika z badań, wyborcy Platformy Obywatelskie j to przeważnie ludzie o niskim stopniu inteligencji, nie potrafiący samodzielnie dokonywać analizy zdarzeń politycznych, łatwo ulegający propagandzie rozsiewanej cynicznie w obronie starego układu i nie orientujący się w zagadnieniach własnego kraju. Poza ogólnikami, nie umieją uzasadnić swego stanowiska wyborczego. Podobnie dominująca obecnie w Polsce inteligencja wspierająca PO, to zazwyczaj osoby dobrze wykształcone od strony wykonywanego zawodu, natomiast nie są wykształceni i mają wielkie niedobory od strony etyczno ? moralnej. Bardzo często brak im też elementarnych atrybutów honoru. Obecnie zarówno moralność, etyka jak i honor to dla nich jakaś abstrakcja, a przede wszystkim nieżyciowe pojęcia. Przedwojenny Kodeks Honorowy dosyć precyzyjne wyłuszczał kto wówczas mógł być uznany za człowieka honoru. Na pewno wg reguł Kodeksu Honorowego zdolności honorowej nie posiadają członkowie PO, którzy przede wszystkim publicznie składają obietnice bez pokrycia, kłamią, oszukują, mamią swoich naiwnych wyborców. Zamiast dbać o sprawy i dobro państwa polskiego głównie dbają o dobro państw obcych. A głównym motorem ich wszelkich działań polityczno-gospodarczych jest tzw. kręcenie lodów ? co bardzo precyzyjnie wyłuszczyła niegdyś posłanka PO pani Beata Sawicka , czy niedawno inna posłanka PO pani Mucha twierdząca publicznie że starych osób nie opłaca się leczyć. Jedynym lekarstwem na rządy PO jest odsunięcie ich od władzy w wyborach i WYSŁANIE ich NA BEZROBOCIE, gdyż pośród swych w/w zdolności także najlepiej wychodzi powiększanie bezrobocia w Polsce. Dbając o interesy państw obcych, właśnie wyganiają kolejny milion młodych Polaków w poszukiwaniu pracy za granicą, co oczywiście ogłaszają jako kolejny swój sukces w zwalczaniu bezrobocia, jednocześnie niszcząc i zamykając w Polsce kolejne zakłady zapewniające pracę tysiącom pracowników. Dowodem jest choćby spektakularne zniszczenie stoczni szumnie ogłaszane jako prywatyzacja przez katarskich inwestorów strategicznych, także energetyka, itd. W swym poprzednim wcieleniu (za rządów Jerzego Buzka) właśnie takimi chwytami propagandowymi zniszczono, wyprzedano i rozdano (nawet za dopłatą) wszystko co tylko można było wówczas zniszczyć w Polsce. Klasyką takiej szemranej prywatyzacji jest choćby rozdawnictwo polskich banków, czy telekomunikacji na rzecz państw obcych, gdyż jak tłumaczono, gromadzenie i liczenie naszych pieniędzy najlepiej wychodzi zagranicznym inwestorom strategicznym. A nam pozostało jedynie wpłacać tymże inwestorom nasze pieniądze Można wymieniać długą listę nagród z zagranicy jakimi obdarowywano liderów obecnej PO czy wcześniej UW i KLD (także SLD) za taką właśnie politykę finansowo-gospodarczą prowadzoną w Polsce o czasu Okrągłego Stołu, nie bez racji nazywanym Okrągłym Korytem. Wyślijmy PO na bezrobocie!!!!!!!! To niech oni hurtowo wyjeżdżają z Polski w poszukiwaniu pracy i na własnej skórze niech spróbują tego cymesu i wspaniałości pracy za granicą do jakiej od lat ek
Masz rację Lewandowski i Buzek za rozbiór Polski dostali intratne posady w Brukseli.
ja jestem na bank 1 marca o 12 pod UM,dzisiaj w ostrowieckiej artykul"czynsze w gore i beda jeszcze jedne podwyzki"tak nie mozna zyc za co podwyzki,ludzie trzeba sie zebrac to juz nie ma zartow