To może sam/a coś wymyślisz?
ni nie zrobisz jak Związek nie podejmie radykalnych działań/a wiadomo ten siedzi w kieszeni Prezesów/pogada po nudzi by stołki trzymać pod tyłkami.Wyjdziesz sam to cię zwolnią i nie masz co liczyć na obronę.Demonstracje na ulicy uznają za wystąpienie przeciw władzy-"skąd my to znamy" a miała być demokracja.Okrzykną cie chuliganem i spałują ot tyle możesz wskórać
Do gość z wczoraj 21.42
Ten facet to Kamil Bilski, był wtedy w gazecie. Ale ja go nie znam osobiście.
Może i dobrze że jeszcze nie było tego strajku trzeba ulotek rozgłosić by przyszli NAPRAWDĘ Wszyscy którzy chcą coś zmienić
Ludzie jęśli nie chcecie starajku to nie piszcie i już nie bądzcie mądrzy w ,,chałupie,, a jak trzeba blady strach --podjechałam wiecie co byli nieliczni ale nie w grupie czyli są odwazni ZORGANIZUJEMY SIĘ
Przyszłoby 3/4 Ostrowca, tylko trzeba im to ogłosić. Proponujesz jakąś profesjonalną reklamę? Może po prostu dołączymy do tego ogólnokrajowego strajku 20. marca a zamiast jakichś profesjonalnych ulotek wydrukuje się ogłoszenia?
Gdzie podjechałaś i byli nieliczni?
Ja nie wiem, czy to się uda. Każdy narzeka, ale nikt nic jeszcze nie zrobił.
Zdecydowanie. Ma ktoś możliwość skontaktowania się z panem Sułkiem, może?
jeśli mamy coś robić to teraz Strajk wg plakatu ma być 20 marca, teraz jest najlepszy czas na rozpowszechnienie informacji. dołączajmy na fb (ja na razie nie posiadam konta), przydałoby się też ogłosić w mediach, bo jednak nie każdy czyta to forum czy fb
Może popytajcie w innych miastach, jak się robi demonstracje, np. w Kielcach. Bo tam robią, a tu cienko to wszystko.
Generalnie przeciwko temu co się dzieje (a dokładnie) temu co się NIE dzieje w mieście
Przydałoby się coś z tym w końcu zrobić bo ja tu perspektyw nie widzę żadnych. Za kilka lat wszyscy wyjadą. Ja chyba też, choć wcale nie chcę