Sroda juz...pojutrze na Rynku spotykamy sie kto zyw...!
posluchac miejscowych zespolow,porozmawiac o zagrozeniach zwiazanych z dopalaczami,pobawic sie....pousmiechac....do siebie...
Santo Monte na start....NDS...16.30 lub 16.45...SM ponownie...17.15 lub 17.30 BIGQueens...SM wchodzi...i ok 19.30 lub 20.00 ERCE...SM zamyka...
ruchomosc jest czasowa...bo dynamicznie sie zmieniac wszystko bedzie...;)
po dopalaczach to tylko szpital, a nie izba wytrzeżwień
to trzeba podzialac tak...zeby bylo "przed" caly czas - a nie raz "po"...zamiennikow za to swinstwo mamy tak duzo....ze dla kazdego wystarczy...---)))
Szkoda że ERCE na sam koniec wchodzi. Na nich bym wpadł ale akcja promocyjna za późno do mnie dotarła :/
a jakiej formy akcji promocyjnej oczekujesz....? wdrozymy nastepnym razem...zeby kazdy chetny mogl...-)
To juz dzisiaj ! Namawiać ludzi i po poludniu ruszać na rynek !
a pani justynko to pracownik szpitala ze takie wiadomosci
A w tym sklepie na rynku nadal to sprzedają czy zamknięty???
Wszystko ładnie pięknie tylko mogli to zrobić w amfiteatrze a nie na rynku.
Swietnie ale po co to wszystko cała szopka? Zeby wydać pieniadze dla pracownikow ktorzy sie zajma tym całym koncertem, niech zrobią coś dla miasta za tą kase . Kazdy robi co chce w zyciu jak pospiewaja pare piosenek to ludzi nie odmieni kto bedzie to kupował to bedzie kazdego indywidualna sprawa . Kpina i śmiech na sali :( Chciałabym bardzo żeby nikt na to nie przyszedł ;)
Jak dzieciaki ćpają to źle. Jak jest akcja przeciwko ćpaniu to też źle... Może w ogóle zlikwidujmy miasto bo nic nikomu nie pasuje.
Zespoły graja za free, to akcja charytatywna. Ale gościowi z 16.21 już nie pasuje, najlepiej tę domniemana kasę dać bezrobotnym obszczymurkom, aby mieli dłużej na picie.
Żal mi Ciebie gościu_kpina z 16:21
Ponieważ?
Ja pierdziele co za ludzie! Teraz nie na Rynku tylko w Parku! To jakiś obłęd!
Lepiej byłoby w parku. I mogli na rockowo bardziej a nie durny rap i łupanina.