szukam fachmana stolarza od drzwi na wymiar ... poprosze kogoś o pomoc w udostepnieniu ne telefonu albo adres ... dziekuje z gory !!!!
Zadzwoń do spółdzielni OSM albo Krzemionki, mają stolarzy, więc możesz umówic któregoś po pracy. Swego czasu miałem namiar na pewnego stolarza, ale niestety już nie posiadam, w każdym razie, on współpracuje z firmą sprzedającą drzwi z Kilińskiego, więc jak chce Ci się fatygowac, to możesz tam go namierzyc.
Chciałam nr do stolarza tylko nie tak drogiego bo na dza zisiejsze zarobki ten pan jest bdrogi musiałabym zapłacić trzy pensie za trzy pary dżwi
Jak się chce porządne drzwi na lata to niestety trzeba trochę zapłacić. Ja polecam stolarza na ul. Wodnej - duże doświadczenie i naprawdę profeska.
Proszę o informację drogą mailową, jakie konkretnie drzwi Państwa interesują. Adres naszej skrzynki mailowej jest dostępny pod tym linkiem http://www.ostrowiecnr1.pl/firma/Fort/
Polecam stolarza pod nr tel.506 498 326.
Bardzo dobry fachowiec , ceny przystępne.
Polecam firmę Fre-Stol. Fachowiec, który wykonuje meble, drzwi, schody i inne drewniane wyroby na wymiar.
Strona internetowa: www. fre-stol. com. pl
Nr:501 944 131
Polecam stolarza na ul. Wodnej - profesjonalizm, rzetelność i doświadczenie