Masz wiele racji, ta pchająca się do rady paczka nie tylko otumania mieszkańców nieralnymi obietnicami (środki z unii zamiast funduszu remontowego), kłamią na temat Spółdzielni, atakują personalnie radnych, to jeszcze posuwają się do gróźb pod adresem innych kandydatów. Mieszkańcy mają możliwość podziękowania tym osobom za taką kampanię, za szkalowanie Spółdzielni, za nieliczenie się z prawami innych członków i pokazania sitwie, gdzie jest jej miejsce.
Nic nie mam do kandydatów mirka ale na nich nie zagłosuję. Obawiam się że jeśli wejdą do rady będą tylko jego pionkami z tego faktu że on ich promuje. Widzę jak odnosi się do byłego sojusznika Dudy, z tamtymi ludźmi będzie tak samo jeśli nie będą się z nim zgadzać a przecież nie bedą mieć takiego wsparcia jak Duda. Nie chcę żadnych układów zależności w radze.
Przecież to od razu widać że to mają być ludzie tylko popierający mirka. Najpierw mirek napisał punkty programowe potem szukał do nich kandydatów, nie w drugą stronę. Mają siedzieć i potakiwać jak mówi. Za takich to ja dziękuję, wolę ludzi z własnymi pomysłami, mają wiedzieć jak ma funkcjonować spółdzielnia i nadzorować zarząd.
Takiej zmiany oczekiwaliśmy: http://www.smkrzemionki.pl/documents/zmiany_do_statutu1.pdf
Czyżby mirkowi nie pasowały w statucie zmiany dotyczące przeprowadzania wyborów? Bo ci członkowie oczekujący co tak nimi straszą zawsze byli zapraszani i nigdy się nie pojawiali.
To bardzo dobre zmiany.
Zmiany są dobre i mam nadzieję że wybory będą przeprowadzone po nowemu.
Czy moja usługi przydadzą się Wam?
Mirek 24 ten wątek jest o to aby Twoja grupa blokująca posty w Twoim wątku nie mogła tu decydować . Za parę groszy diety walczycie jak trolle po to aby zorganizowana grupa dostała się do władzy. Wy nic nie wiecie o spółdzielczości nic a walczycie o te stołki językiem nienawiści. A co dotyczy Twoich spraw zawiadomień,prokuratur założonych przez Ciebie do dzisiaj jeszcze nie miałem spotkania z policją ani prokuraturą. A ty ile razy byłeś wzywany celem tłumaczenia się ze swoich wpisów.Prawda Cię boli,zorganizowałeś grupę nacisku na Spółdzielców. Swoimi intrygami manipulacjami chcesz osiągnąć cel punkt 1 i 7 Twojej krucjaty
1. Odwołanie obecnego Zarządu
7. Każdy kandydat z listy społecznej będzie przeciwdziałał tworzeniu się wszelkiego rodzaju „klik” i układów rodzinnych w naszej Spółdzielni Mieszkaniowej.
Stworzyć klikę ,ale mało kto Cię posłucha i tak wszyscy Twoi oponenci przeniosą się do wątku"Statut spółdzielni (działalność SM Krzemionki)"
Powód dlaczego już nie chcą Cię słuchać -brak obiektywizmu w działaniu Waszej grupy(blokowanie ,wstrzymywanie) Więc po to aby spółdzielcy zrozumieli przyczyny wklejania
postu z adresem gdzie mają wymieniać poglądy a jest to wątek "Statut spółdzielni (działalność SM Krzemionki)" Po jeśli się przeniosą na ten wątek nie mógłbyś manipulować spółdzielcami. Taka jest prawda Twojego nachalnego wstrzymywania wczorajszych wątków z nazwą wątku "Statut spółdzielni (działalność SM Krzemionki)"
Trollem internetowym jesteś Ty Twoja Grupa której zamiarem jest przejęcie władzy w SM"Krzemionki" i dieta dla Twojej zorganizowanej grupy która walczy zgodnie z wykładnią" TROLL " czyli osoby manipulujące, ośmieszające ,poniżające ,szkalując innych internautów.
Język nienawiści to jak raz specjalność którą pan i panu podobni propagują nieustannie.
Czasami potrzeba nawet tak ostrego języka, jeżeli innymi słowami nie można dotrzeć do świadomości osoby, czy osób, które z niskich pobudek i wyrafinowania z premedytacją i szczególną złośliwością szkalują za inne poglądy lub niespełnienie ich oczekiwań.
Do tych osób nie ma po co docierać im się z taką postawą świetnie żyje. Trzeba tylko wjaśnić o co chodzi tym co nie wiedzą i mieć nadzieję że ludzie nie mają klapek na oczach.
Dlaczego mirek odgrażał się kandydatce ze Stawek sądem? Język nienawiści to pisać pogróżki komuś kto nie bierze udziału w dyskusji na forum. Po co to zrobił, na pokaz?
Znowu za dużo niewygodnych pytań i mirek24 zablokował komentarze
"To się mu odda poparcie. Zobowiązań należy dotrzymywać." To były twoje słowa o mirku. Mnie nie obchodzą mieczysława i pozostałych waszych kandydatów zobowiązania w stosunku do mirka24. RN ma zobowiązanie do mieszkańców, wciąganie własnym nazwiskiem pozostałych kandydatów do rady tworzy sytuację gdzie oni mają zobowiązanie do "wciągającego". W RN sytuacja "jesteś tu bo ci pomogłem więc teraz pomagasz mnie" jest niedopuszczalna!
Ten post został czasowo wyłączony z wyświetlania. Zostanie przywrócony do wyświetlania, jeśli jest zgodny z Zasadami Forum.
Gość
Wczoraj, 18:29
Dokładnie taka sytuacja wyszła z Dudą, więc czemu teraz mirek miał by potraktować pozostałych kandydatów inaczej?
Gość
Wczoraj, 18:35
Słuszne spostrzeżenie. Ja też czekam na odpowiedź.
Gość
Wczoraj, 18:57
Ciekawe czemu nie chce o tym porozmawiać?
Tutaj nie wyłączy, bo nie ma takiego uprawnienia. Zapraszamy do dyskusji :)
Widocznie komentarze trafiły w sedno sprawy.
Cytując Mirka24: "Spółdzielnia jest organizacją demokratyczną i samorządową. Demokracja spółdzielcza przejawia się na w równości praw i obowiązków" - mam naiwnie nadzieję, że członkowie, którzy przyjdą na Walne nie będą głosować wg "prikazu", lecz własnego rozumu. Posłuchają, jacy są kandydaci, którzy będą się nadawać i zadecydują.
Miro prawi o demokracji, równości, samodecydowaniu, a jednocześnie nawołuje do głosowania na swoją "jedenastkę". Jedno wyklucza drugie. Kto nie z Mirem, ten wróg! ;)
Kandydatów ma 32. Dla pewności, że wszystkie 11 miejsc zostanie obsadzone.
Brawa dla wszystkich z poza tej jedenastki, gdyż jak sądzę mają swoje własne poglądy i kierują się własnym doświadczeniem.