Co to ma wspólnego ze Statutem?
Tytuł wątku brzmi: "Statut spółdzielni (działalność SM Krzemionki)".
SM Krzemionki to spółdzielcy, a o nich mowa. Baa, nawet o kandydatach do Rady Nadzorczej spółdzielni. Post jest jak najbardziej w temacie.
Według statutu każdy z członków SM ma prawo kandydować w wyborach. Odgrażanie się bezpodstawnymi wyrokami sądowymi pozostałym kandydatom jest próbą zastraszania ich i ograniczania ich statutowego prawa.
Powiedzcie mi dlaczego ten post został wstrzymany:
Wspaniali spółdzielcy a jednak można odnieść zwycięstwo nad dyktatem jednej grupy skupionej wokół Mirka 24 ,która naciskami,paszkwilami dezorganizowała dyskusje na forum.
Dlatego,gdy nadal Mirek 24 będzie blokował dyskusje w wątku spółdzielniach macie wybór piszcie w tym wątku.Tu nie będziecie manipulowania,zastraszania przez Grupę zła,bo tak ją można dziś określić.
Osoby dążącą do władzy w SM "Krzemionki" tzw. Grupę Mirka 24 musi uznać Wasze prawa do walki o spółdzielnię. Twór wszystkich spółdzielców a nie kliki stworzonej przez Mirka 24. Dlatego piszcie o swoich wątpliwościach w tym wątku, bo wątek Mirka 24 jest redakowany ,manipulowany przez nich samych nie dopuszczą postów mówiących prawdę wyjaśniających problemy w spółdzielni.
Jeden jest wybór zabrać czyli skopiowiać wątek na który chcecie odpowiadać grupie Mirka 24 i przelewać swoje myśli wątpliwości na internet . W waszym przypadku nie ma rady przecież dysponentem,rozgrywającym w wątku Mirka 24 jest grupa Mirka 24. A kto mając takie narzędzia oddziaływania na spółdzielców ,chciałby przegrać z nieorganizowaną grupą prawdziwych spółdzielców.
Dlatego moja ostatnia rada zorganizujcie się,bo mając rację przegracie z grupą Mirka 24.
Takie spotkania można zrobić nawet na spotkaniu w kolejce do lekarza,zakupach na bazarku,Sem i Detej spotykają się na kawie, Magda z Joasią u fryzjerki. Spółdzielcy walczcie o swoje sprawy,Grupa Mirka24 Was wykosi jak nie będziecie zorganizowani?
Bawicie się chłopcy we wzajemne blokowanie i jeszcze świętoszków udajecie.
O ile Mirek to przynajmniej mieszkaniec SM Krzemionki to Wykluczony i jego partyjna kompania niech się trzymają z daleka. Już ich przedstawiciel wykazał się działając w radzie nadzorczej poszanowaniem prawa, wystarczy
Przedstaw dowody nie nieposzanowanie prawa przez tego pana albo zamilcz w końcu, bo prokuratura lubi pomawianie.
Mirek czy kazek?
Zapewne mirek, pisze z netii i areo2. Kazek nadaje z vectry.
Jeden jest w firmie ,drugi w domu.
Tak i tylko mirek i kazek piszą o Dudzie w kontekście krzemionek, nikogo poza nimi to nie obchodzi.
Z Netii to Pismen
Tylko admin moderuje ten wątek, nikt tu sam nic nie blokuje. Wykluczony nie jest jedynym dyskutującym. W sprawy SM wciągną go mirek24, wtedy ci nie przeszkadzało. Skoro wykluczony tak aktywnie nam go promował to niech pomoże posprzątać. Jest najlepszym przykładem jak Mirek potraktuje swoich sojuszników i wyborców gdy już nie będą mu potrzebni.
Moderowanie wątku w "Walne zgromadzenie i wyrok" to jakaś komedia. Kazek próbuje zatuszować skąd dostał informacje o dochodach wykluczonego, napisał że po tym co opublikuje wykluczony będzie chciał to ukryć, wykluczony obala jego kłamstwo i odrazu wszystkie posty zostają zablokowane. Ja się pytam, kto tu coś próbuje ukryć? Proszę link dla wszystkich, niech wiedzą co ci dwaj wyprawiają! http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/walne-zgromadzenie-i-wyrok-sa-nowe-wybory-do-rady-nadzorczej-w-krzemionkach/s149/?szzf=1#post-2702
Bądź łaskaw wyjaśnić w którym miejscu kłamie? Albo gdzie wykluczony obala to co napisałem? To że ukrył mój wpis potwierdza ze mam rację.
Kazek :to Twój przyjaciel Mirek 24 ukrył Twoj i mój wpis Zgłosiłem to na portalu,bo nieraz mam wrażenie ,że administratorem tego portalu jest Mirek 24.
portal <portal@ostrowiecnr1.pl>, wojciech.krajewski <wojciech.krajewski@nowatorscy.com>, reklama <reklama@ostrowiecnr1.pl>,
Kazek aby Ci udowodnić jaki jest Twój wódz Mirek 24 wątek naszej dyskusji przedstawie wątku założonym przez mnie czyli logujcymi się . Być może wtedy zobaczysz ,kto wstrzymuje,blokuje dyskusje .Jak wiesz wpisy ten nie ukazały się na portalu z powodu jednakowo brzmiących zastrzeżeń że są kopiami dyskusji
Kazek to znajdź orginały naszej dyskusji.
Watek gdzie to umieszczę to "Czy grupa Mirka24 spełnia warunki?"
Wykluczony nie może ukrywać wpisów w tamtym wątku tylko mirek24 i admin. To był jedyny ukryty wpis, admin po nocy nie siedzi i nie blokuje. To że wykluczony korzysta Z MOPSu nie tłumaczy skąd wiedziałeś konkretną kwotę zapomogi? Zapomoga jest przyznawana indywidualnie do potrzeb.
Może i to cały czas robi we współpracy z partyjnymi kolegami.