W całej Polsce już wiedzą o SM Krzemionki ;) http://temidacontrasm.info/skandal-na-walnym-sm-krzemionki/#comment-3696
Wiadomo też kto im takie przekłamane informacje podsyła i kto sprowokował całe zamieszanie. Ciekawe skąd redaktorka wiedziała 7.XI jaki będzie wyrok 15.XI. Pewnie kot jej gazetę przyniósł na wycieraczkę. Rzetelnie piszą tylko tutaj
Ta strona bazuje na informacjach od internautów i nie potwierdzonych artykułach. Szkoda że większość ludzi nie umie albo nie chce później przeczytać ze zrozumieniem orzeczeń sądu.
To co się dzieje w tym drugim wątku woła o pomstę do nieba! Mirek usuwa hurtem wszystko co jest niezgodne z jego punktem widzenia. Na poważnie chcecie głosować na kogoś, kto nie dopuszcza do siebie głosów krytyki i je po prostu "utylizuje"?
Zarząd Spółdzielni Mieszkaniowej „Krzemionki” w Ostrowcu Św. w dniu 27.06.2014 r. podjął Uchwałę Nr 10/06/86/2014 w sprawie zwołania Walnego Zgromadzenia w celu przeprowadzenia wyborów do Rady Nadzorczej. Zebranie wyborcze odbędzie się w częściach, w dniach 22, 23, 24 i 25.09.2014 r.
O terminach posiedzeń poszczególnych części Walnego Zgromadzenia oraz porządku zebrania członkowie zostali powiadomieni pisemnie.
Prosimy odszukać zawiadomienia i sprawdzić termin swojej części. Obowiązkowo należy zabrać dowód tożsamości.
Najbliższe obrady, podobnie jak czerwcowe prawdopodobnie otworzy zarząd.
Czy przyjęte w czerwcu zmiany do statutu zostały zarejestrowane? Jaki wpływ na ich rejestrację może mieć zaskarżenie uchwał?
Uaktualnienie Statutu wynikało z zaleceń polustracyjnych, o czym była informacja na WZ. Zaskarżenie zmian dopiero po ich uchwaleniu świadczy o dziecinadzie i nieodpowiedzialności skarżącego i przypuszczalnie spowoduje opóźnienie rejestracji.
mirek24 blokuje masę wpisów zgodnych z regulaminem za to że nie pasują do jego kampani. Ten człowiek naciąga fakty włącznie z decyzjami sądu. Według mirka wybory były fałszowane a sąd orzekł tylko że instrukcja do głosowania była nieprecyzyjna. A skąd m24 miał pomysł aby pozwać treść instrukcji? Podpowiedział mu to wykluczony tu na forum po tym jak sąd nie uznał wersji przedstawianej przez mirka. Temu człowiekowi zależy tylko na kolejnych pozwach sądowych i paraliżowaniu działalności SM. Sam nie był w stanie znaleźć dobrego powodu do pozwu bo nie zna się na prawie na które się powołuje. Dlatego namówił mieszkańców na rozwiązanie 2 części walnego zamiast branie udziału w głosowaniach. Wzorował się na informacjach z portali typu „temida”. mirek nie chce niczego robić dla mieszkańców, wszystkie punkty jego programu zostały omówione pod względem wykonalności. Nie zmienił żadnego tak aby dało się je wprowadzić w życie.
Nawet pomysł na zakrzyczenie drugiej części miał z internetu, zamieścił kiedyś filmiki z obrad jakiejś sm z takimi scenami. Na części Stawek zrobił sobie przedstawienie, a na ostatniej rozwiązali obrady bez wrzasków.
M4n13k :Mirek 24 naprawdę jest człowiekiem tzw chodzące zło, dopóki jego działalność miała znamiona społeczeństwa Obywatelskiego miał moje poparcie ale do czasu gdy zrozumiałem ,że jego poczynania ,kampania jego grupy polega na zniszczeniu kandydata na prezydenta Z.Dudę. Nie wiem dokładnie o co takie zacietrzewienie Mirka 24 w temacie Z.D. Ja tylko podaje zasłyszaną wersję ,że ludzie o takiej przeszłości nigdy nie powinni być wybierani do jakichkolwiek gremi społecznych. Żałuje ,że mu wskazałem enigmatyczny zapis do głosowania na której podstawie wygrał sprawę sądową. Nie wierzcie Mirkowi o pomocy poselskiej-forrma odpowiedzi posłanki ,to istny majsterszczyk wycofania się z jakiejkolwiek pomocy grupie Mirka 24.
Miał rację pewien Doktor nauk historcznych mówiących, że grupę Mirka 24 interesuje tylko dieta i dla tego głoszą populistyczne hasła.
Bo mirek jest mściwy, cała ta afera jest z jego chęci zemsty na osobach które chcąc nie chcąc postąpiły zgodnie z prawem, a teraz tak się złożyło że są związane z SM. Ta mściwość zahaczyła o Dudę bo jemu się udało dostać do RN a mirkowi nie.
Wykluczony naprawdę jest człowiekiem tzw chodzące zło, dopóki jego działalność miała znamiona społeczeństwa Obywatelskiego miał moje poparcie ale do czasu gdy zrozumiałem ,że jego poczynania ,kampania jego grupy polega na zniszczeniu każdego innego kandydata na prezydenta byleby nie tykać najsłabszego w gronie.
Szanowny gościu 09:30 walczcie na argumenty. Znam dwóch kandydatów na prezydenta chodzące zło ,krętacza ,wykorzystującego stanowisko starosty do złych celów pana doktora nauk agitacji komunistycznej pana Zdzisława Kałamagę. Dla mnie jest chodzące zło. Drugi to Z.Duda dlaczego go popieram ,to przeanalizuj moje wpisy o tej osobie. Innych kandydatów nie znam więc nie dyskutuje w ich wątkach.
Taka jest prawda. Gościu z 09:30 Ty maszinny pogląd Twoja broszka.!
Szanowny Wykluczony. Propagujesz pan chodzące do krętacza zło.
Widocznie Mirek nie ma racji i blokuje wpisy.
mirek24 próbuje zastraszyć kandydatów z poza własnej grupy. Nie wieżcie w rozsiewane przez niego plotki! To jest post mirka z dzisiaj:
"Chciałbym ostrzec jednocześnie Panią kandydatkę z os. Stawki do RN Panią Ż. Jeżeli Pani nie zaprzestanie szkalować moją osobę do mieszkańców spotkamy się w Sądzie."
Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum.
To jest właśnie demokracja mirka o której tak lubi pisać. Nikt nie ma prawa używać gróźb sądem do zwalczania pozostałych kandydatów. Nie można pozwać kogoś na podstawie plotek.