a co z premiami po 100 tysiecy,czy to jest prawda?
Widze ze cos tu jest manipulowane z postami.Wiec formuowicze czytajcie posty wylaczone z wyswietlenia..
Wiesz dobrze że nieprawda. W materiałach na walne miałeś podane średnie zarobki w SM.
To co piszą mirek24 i jego grupa nie ma miejsca w SM Krzemionki. Manipulują wiadomościami tak jak choćby ta o 100-tysięcznych premiach oraz innymi od których się roi w wątku o unieważnieniu uchwały o wyborze rady. Celują w niskie instynkty odbiorców, takie jak zawiść, zazdrość. Ja wierzę w rozsądek, rozum, rozwagę i obiektywizm mieszkanców. Szanowni Państwo nie dajmy się zwarjować.
Pytanie: po co mirek ciaga kompanów do mediów i pisze do temidy?
Odpowiedź: chciał mieć punkt do swojego programu, że będzie "naprawiać wizerunek spółdzielni w oczach mediów".
Jak by coś naprawdę było nie tak ze spółdzielnią to nie wypisywał byś takich bzdur o premiach. Kto wam takie głupoty gada? Ja już się brzydzę tych ludzi co tak wojują z SM rozpuszczaniem plotek i pomówień.
ludzie tak mowia,wiec pytam,chodzi mi tylko o prawde.
A to nie mieczysław obiecywał? On ciągle chce dawać na coś pieniądze, to może i na premie ja wejdzie do RN.
A ja uważam, że chodzi ci o kolejną insynuację. Gdybyś chciał znać prawdę, to szukałbyś jej w Spółdzielni zadając to samo pytanie w formie pisemnej lub ustnej - któremukolwiek członkowi Zarządu, lub na Walnym Zgromadzeniu nie dopuszczając do jego zerwania.
Szanowni spółdzielcy. Nie dajcie się zmanipulować grupce osób, które zbyt mało mają pojęcia o prawie spółdzielczym i usiłują nas wmanewrować w ślepy zaułek. Nie dajmy się zakrzyczeć, zastraszyć i omamić. Zjednoczmy swoje siły w wyborach RN się i nie dajmy tym "pseudo spółdzielcom". Najpierw trzeba coś sobą zaprezentować, coś zaoferować ludziom, a tu tylko krzyki, krzyki i nic poza tym.
Maria.
Do 18:57 Maria Tak, tak, a w nagrodę jak wszystko pójdzie po naszej myśli , to pojedziemy na wycieczkę zagramanicną .
Mario jakie Ty masz pojęcie o prawie spółdzielczym? Mario co Ty sobą reprezentujesz? Jako członek spółdzielni masz prawo zadać pytania na walnym. Polecam zapytać o koszt posadzenia jednego drzewka, ile tych drzew posadzono? Przejdź się po osiedlach i poszukaj tych posadzonych drzew.
Uważam, że Maria rozumie dużo więcej od ciebie. Zapytaj siebie i sobie odpowiedz co ty sobą reprezentujesz zanim zadasz takie pytanie innej osobie.
Mnie też interesauje dlaczego świeżo posadzone drzewka i krzewy znikają jak kamfora już pierwszej nocy po posadzeniu, często spod samych drzwi klatek schodowych i okien? Dlaczego są łamane te, którym jakimś cudem udało się trochę podrąsnąć? Dlaczego są zamalowywane napisami ściany bloków i klatek schodowych? Dlaczego ktoś smaruje odchodami ściany? Dlaczego znikają żarówki z piwnic i wiatrołapów?
Ja słyszałem, że to nie było po 100 tys. zl tylko euro. Ponadto Spółdzielnia podobno każdemu pracownikowi dala mieszkanie, za które nie musi płacić. Dodatkowo pracownicy co rok latają w różne miejsca, w tym roku np. byli na Bora Bora. Prezesa do pracy przynoszą w lektyce, a każdy pracownik ma czarnego niewolnika, który robi masaż i wachluje liściem.
No to już wiem skąd ta cała nagonka na spółdzielnię i pracowników. Mirek pisał że ma tylko balkon na którym poleguje i wachluje się dużym palcem. A pewnie też chciałby mieć sługę z liściem.
Po zapoznaniu się z programem jedenastu kandydatów z tzw. Społ-Komu i dyskusją z udziałem ich propagandystów, nie mam wątpliwości, ich obietnice mówiące o wyeliminowaniu niebilansowania się wody czy docieplaniu budynków za pieniądze z Unii są nierealne. Ich program nie ma nic wspólnego z ekonomią i wbrew pozornym korzyściom wpędzi Spółdzielnię w poważne tarapaty finansowe i organizacyjne. Jeżeli dobrze życzymy swojej Spółdzielni i zależy nam naprawdę na niskich czynszach i zapewnieniu odpowiedniej obsługi mieszkańców, wybierzmy rozsądnie.
Do Gościa z 18:22 Program 11-ki p. Wrony jest taki sam, jak p. Mirka . Ciekawe który otrzyma akceptacje? Chyba p. Wrony, bo w nim niema nic o " białych niedżwiedziach" dla ZARZĄDU.
Taki sam a jak inny. Oba programy to obietnice jedne mniej inne bardziej udane, trzeba zobaczyć co to za ludzie i czy wiedzą o czym piszą czy im się tylko wydaje.