Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 262

Odp.: Statut spółdzielni (działalność SM Krzemionki)

a co z premiami po 100 tysiecy,czy to jest prawda?

Gość_lili
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Statut spółdzielni (działalność SM Krzemionki)

Widze ze cos tu jest manipulowane z postami.Wiec formuowicze czytajcie posty wylaczone z wyswietlenia..

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 264

Wiesz dobrze że nieprawda. W materiałach na walne miałeś podane średnie zarobki w SM.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

To co piszą mirek24 i jego grupa nie ma miejsca w SM Krzemionki. Manipulują wiadomościami tak jak choćby ta o 100-tysięcznych premiach oraz innymi od których się roi w wątku o unieważnieniu uchwały o wyborze rady. Celują w niskie instynkty odbiorców, takie jak zawiść, zazdrość. Ja wierzę w rozsądek, rozum, rozwagę i obiektywizm mieszkanców. Szanowni Państwo nie dajmy się zwarjować.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Pytanie: po co mirek ciaga kompanów do mediów i pisze do temidy?

Odpowiedź: chciał mieć punkt do swojego programu, że będzie "naprawiać wizerunek spółdzielni w oczach mediów".

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 265

Jak by coś naprawdę było nie tak ze spółdzielnią to nie wypisywał byś takich bzdur o premiach. Kto wam takie głupoty gada? Ja już się brzydzę tych ludzi co tak wojują z SM rozpuszczaniem plotek i pomówień.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ludzie tak mowia,wiec pytam,chodzi mi tylko o prawde.

Gość_lili
              Zgłoś
              Odpowiedz

A to nie mieczysław obiecywał? On ciągle chce dawać na coś pieniądze, to może i na premie ja wejdzie do RN.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 269

A ja uważam, że chodzi ci o kolejną insynuację. Gdybyś chciał znać prawdę, to szukałbyś jej w Spółdzielni zadając to samo pytanie w formie pisemnej lub ustnej - któremukolwiek członkowi Zarządu, lub na Walnym Zgromadzeniu nie dopuszczając do jego zerwania.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Szanowni spółdzielcy. Nie dajcie się zmanipulować grupce osób, które zbyt mało mają pojęcia o prawie spółdzielczym i usiłują nas wmanewrować w ślepy zaułek. Nie dajmy się zakrzyczeć, zastraszyć i omamić. Zjednoczmy swoje siły w wyborach RN się i nie dajmy tym "pseudo spółdzielcom". Najpierw trzeba coś sobą zaprezentować, coś zaoferować ludziom, a tu tylko krzyki, krzyki i nic poza tym.

Maria.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Do 18:57 Maria Tak, tak, a w nagrodę jak wszystko pójdzie po naszej myśli , to pojedziemy na wycieczkę zagramanicną .

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 286

Mario jakie Ty masz pojęcie o prawie spółdzielczym? Mario co Ty sobą reprezentujesz? Jako członek spółdzielni masz prawo zadać pytania na walnym. Polecam zapytać o koszt posadzenia jednego drzewka, ile tych drzew posadzono? Przejdź się po osiedlach i poszukaj tych posadzonych drzew.

Gość_kazek
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Uważam, że Maria rozumie dużo więcej od ciebie. Zapytaj siebie i sobie odpowiedz co ty sobą reprezentujesz zanim zadasz takie pytanie innej osobie.

Mnie też interesauje dlaczego świeżo posadzone drzewka i krzewy znikają jak kamfora już pierwszej nocy po posadzeniu, często spod samych drzwi klatek schodowych i okien? Dlaczego są łamane te, którym jakimś cudem udało się trochę podrąsnąć? Dlaczego są zamalowywane napisami ściany bloków i klatek schodowych? Dlaczego ktoś smaruje odchodami ściany? Dlaczego znikają żarówki z piwnic i wiatrołapów?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 271

Ja słyszałem, że to nie było po 100 tys. zl tylko euro. Ponadto Spółdzielnia podobno każdemu pracownikowi dala mieszkanie, za które nie musi płacić. Dodatkowo pracownicy co rok latają w różne miejsca, w tym roku np. byli na Bora Bora. Prezesa do pracy przynoszą w lektyce, a każdy pracownik ma czarnego niewolnika, który robi masaż i wachluje liściem.

GienekkeneiG
                Zgłoś
                Odpowiedz

No to już wiem skąd ta cała nagonka na spółdzielnię i pracowników. Mirek pisał że ma tylko balkon na którym poleguje i wachluje się dużym palcem. A pewnie też chciałby mieć sługę z liściem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Po zapoznaniu się z programem jedenastu kandydatów z tzw. Społ-Komu i dyskusją z udziałem ich propagandystów, nie mam wątpliwości, ich obietnice mówiące o wyeliminowaniu niebilansowania się wody czy docieplaniu budynków za pieniądze z Unii są nierealne. Ich program nie ma nic wspólnego z ekonomią i wbrew pozornym korzyściom wpędzi Spółdzielnię w poważne tarapaty finansowe i organizacyjne. Jeżeli dobrze życzymy swojej Spółdzielni i zależy nam naprawdę na niskich czynszach i zapewnieniu odpowiedniej obsługi mieszkańców, wybierzmy rozsądnie.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Do Gościa z 18:22 Program 11-ki p. Wrony jest taki sam, jak p. Mirka . Ciekawe który otrzyma akceptacje? Chyba p. Wrony, bo w nim niema nic o " białych niedżwiedziach" dla ZARZĄDU.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Taki sam a jak inny. Oba programy to obietnice jedne mniej inne bardziej udane, trzeba zobaczyć co to za ludzie i czy wiedzą o czym piszą czy im się tylko wydaje.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1234 ... 9101214151617
Przejdź do strony nr
51 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę