pismen Ty to jesteś jakiś omnibus. Która nauczycielka uczyła Cię chemii w Staszicu?
bio-chem w Staszicu jest na bardzo ale to na prawdę bardzo wysokim poziomie, jestem uczennicą 1 klasy i na prawdę ogrom nauki, ale atmosfera w szkole wspaniała. Nie żałuję, jest świetnie. ;)
Ano jestem, bo to moja branza i troche sie orientuje. Chemia w Staszicu wystarczy na poziom podstawowy.
Kiedyś może tak było ,ale teraz zdecydowanie nie!!!Kończyłam bio-chem w Staszicu.Obecnie jestem sdentką chemii właśnie!!!Chemia jest na wysokim poziomie.3/4 klasy zdwało chemie rozszerzoną, a teraz studiuje na kierunkach chemio-podobnych właśnie!!!Nie pisz więc takich głupot!!!!
Mnie uczyła pani bez zeszycika!ale Ty jak widać na tym forum jesteś wszechwiedzący na każdy temat!! ja wiem o czym pisze a Ty przykro mi nie!!!!
Właśnie wstałam i zerknęłam na forum od razu się rozbudziła i powiem tak: pismenie jesteś infantylny, nie pozwolę obrażać mojego Staszka takiemu starczemu dzieciakowi który myśli że wszystkie rozumy pozjadał (wypowiadałeś się na tym forum ponad 3000 razy z tego ile mądrze ? pozostawię do oceny innym).
Wyobraź sobie że skończyłam klasę bio-chem i studiuję zgodnie z wyuczonym profilem. Piszesz, że coś "wiesz" na temat szkoły pewnie też chodziłeś do Staszka tylko z chemii byłeś cieniutki i teraz piszesz głupoty. PS nie widziałam u mojej chemiczki żadnego zeszycika a w kość nie raz dawała i wymagała całkiem sporo za co teraz jej dziękuję
Nie dziwie się, iż parę gryzmołów może doprowadzić cię do takiej radości, zresztą jak zwykle piszesz co popadnie i śmiejesz się również ze wszystkiego. No cóż już widocznie jesteś taki lokalny błazen.
PS zastanawiam się czy masz rodzinę, jeśli tak? (a mam wątpliwości) to pewnie ją zaniedbujesz, przemyśl to i o oczka też zadbaj bo pewnie monitor ci już je wypalił.
klasa dziennikarsko-lingwistyczna czy to dobry wybór? czy warsztaty dziennikarskie są obowiązkowe? czy może lepiej europejsko-lingwistyczna?
A mnie uczy "pani z zeszycikiem" i muszę przyznać, że jest to bardzo wymagająca osoba i nie mam względem niej żadnych większych zastrzeżeń
a jak z profilem lingwistycznym??
na profilu ling mam 5 godzin kontynuacji i 4 podstawy (+1 godzina gratis, bo pani nasza ukochana chce nas lepiej przygotować do matury z drugiego języka) w 3 klasie to masz już więcej tych godzin dodatkowych na których są typowe tematy maturalne (na prawdę chcą dobrze przygotować do egzaminu) , aaa, no i oczywiście wymiany. W tamtym roku byłam w Niemczech ;)