Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Staszic

Ilość postów: 61 | Odsłon: 12920 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
        • Odp.: Staszic

"bio" to moze byc ale "chem" to poziom podstawowy

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz

pismen Ty to jesteś jakiś omnibus. Która nauczycielka uczyła Cię chemii w Staszicu?

Gość_XXX
            Zgłoś
            Odpowiedz

bio-chem w Staszicu jest na bardzo ale to na prawdę bardzo wysokim poziomie, jestem uczennicą 1 klasy i na prawdę ogrom nauki, ale atmosfera w szkole wspaniała. Nie żałuję, jest świetnie. ;)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Staszic

Ano jestem, bo to moja branza i troche sie orientuje. Chemia w Staszicu wystarczy na poziom podstawowy.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kiedyś może tak było ,ale teraz zdecydowanie nie!!!Kończyłam bio-chem w Staszicu.Obecnie jestem sdentką chemii właśnie!!!Chemia jest na wysokim poziomie.3/4 klasy zdwało chemie rozszerzoną, a teraz studiuje na kierunkach chemio-podobnych właśnie!!!Nie pisz więc takich głupot!!!!

Gość_absolwentka staszica
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ekstra bajka, a ktoz cie tam tak wyuczyl? Pani z zeszycikiem.

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Mnie uczyła pani bez zeszycika!ale Ty jak widać na tym forum jesteś wszechwiedzący na każdy temat!! ja wiem o czym pisze a Ty przykro mi nie!!!!

Gość_absolwentka staszica
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Nie na kazdy, ale na ten temat nieco wiem.

pismen
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Dużo wiedzieć, a mądrze mówić to czasami jest różnica. Nie wiem jak uczy "Pani z zeszycikiem", ale Twój komentarz z 14.21 to się nawet na marginesik w brudnopisiku nie nadaje. Jeżeli jesteś dorosłym facetem, bo uczniowi pasuje.

oksymoron
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Właśnie wstałam i zerknęłam na forum od razu się rozbudziła i powiem tak: pismenie jesteś infantylny, nie pozwolę obrażać mojego Staszka takiemu starczemu dzieciakowi który myśli że wszystkie rozumy pozjadał (wypowiadałeś się na tym forum ponad 3000 razy z tego ile mądrze ? pozostawię do oceny innym).

Wyobraź sobie że skończyłam klasę bio-chem i studiuję zgodnie z wyuczonym profilem. Piszesz, że coś "wiesz" na temat szkoły pewnie też chodziłeś do Staszka tylko z chemii byłeś cieniutki i teraz piszesz głupoty. PS nie widziałam u mojej chemiczki żadnego zeszycika a w kość nie raz dawała i wymagała całkiem sporo za co teraz jej dziękuję

Gość_zrozumieć pis menka?
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

@oksymoron - przepraszam, zeszycik, "plecy", a nawet Panie ale i tak mam wlasne zdanie

@gosc 8-25 zanim odczytasz licznik pocztaj nieco wiecej bo poscik ubawil mnie setnie. Dzieki.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie dziwie się, iż parę gryzmołów może doprowadzić cię do takiej radości, zresztą jak zwykle piszesz co popadnie i śmiejesz się również ze wszystkiego. No cóż już widocznie jesteś taki lokalny błazen.

PS zastanawiam się czy masz rodzinę, jeśli tak? (a mam wątpliwości) to pewnie ją zaniedbujesz, przemyśl to i o oczka też zadbaj bo pewnie monitor ci już je wypalił.

Gość_zrozumieć pis menka?
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dzieki za uznanie, ale jeszcze sporo brakow musisz nadrobic zanim zaczniesz pisc o "kims" a nie o "czyms". Pozdrowionka.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

klasa dziennikarsko-lingwistyczna czy to dobry wybór? czy warsztaty dziennikarskie są obowiązkowe? czy może lepiej europejsko-lingwistyczna?

Gość_Gość;)
      Zgłoś
      Odpowiedz

staszic gora!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A mnie uczy "pani z zeszycikiem" i muszę przyznać, że jest to bardzo wymagająca osoba i nie mam względem niej żadnych większych zastrzeżeń

Gość_.
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

a jak z profilem lingwistycznym??

Gość_Gość;)
        Zgłoś
        Odpowiedz

na profilu ling mam 5 godzin kontynuacji i 4 podstawy (+1 godzina gratis, bo pani nasza ukochana chce nas lepiej przygotować do matury z drugiego języka) w 3 klasie to masz już więcej tych godzin dodatkowych na których są typowe tematy maturalne (na prawdę chcą dobrze przygotować do egzaminu) , aaa, no i oczywiście wymiany. W tamtym roku byłam w Niemczech ;)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę