Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Staszic

Ilość postów: 12 | Odsłon: 12923 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Staszic”.
  • Staszic

Jak uważacie, czy dostanę się z takimi ocenami do Staszica na prof. europejsko - lingwistyczna bądź dziennikarsko - lingwistyczna ?

Polski 3

Matma 3

Historia 3/4

Wos 5/6

Biologia 4

Chemia 3

Hiszpański 4

Geografia 4

Ang. 5

Fizyka 3/4

Informatyka 4

PO 5

Zaj. art. 5

Czy lepiej iść do norwida na geograficzno - matematyczno - wos ? (trochę kuleje z matmy)

Gość_Gość_nat
    Zgłoś
    • Odp.: Staszic

A do którego gimnazjum chodzisz? 5 w jednym gimnazjum, znaczy tyle co 3 w innym.

Gość
      Zgłoś

Pg 4

Gość_Gość_Gość_nat
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Staszic

dostaniesz sie spokojnie :)

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

O ile wiem na profilu dziennikarsko - lingwistycznym trzeba mieć jak najwięcej punktów z testu gimnazjalnego z historii lub geografii. Ja zamierzam iść na ten profil tylko, że geografia poszła mi średnio ;/ a poza tym z matmą u mnie też średnio ;/ mam jednak nadzieję że się dostanę :p

Gość
      Zgłoś

orientuje się ktoś jak jest na bio-chemie w staszicu?? jacy nauczyciele? czy jest bardzo ciężko?

Gość_Gość16
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Jeżeli mam dobre oceny ze wszystkich przedmiotów, tzn same piątki i trzy 4, ale poszedł mi bardzo słabo egzamin gimnazjalny z matematyki i przedmiotów przyrodniczych to czy dostane się do staszica na profil lingwistyczno-dziennikarski?

Gość_pytająca ;)
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

vbncfg

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
      • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek;
      • w poście brak logicznej treści; na tym Forum wolno pisać posty, które mają logiczny sens.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_tomek
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

wie ktos cos na temat klasy integracyjnej ?

Gość_Gosc3
    Zgłoś

Gimnazjaliści! Nie idźcie na klasy humanistyczne! Po tym nie ma pracy, lepiej już iść do technikum i przyłożyć się do zawodowych niż przez 3 lata łudzić się, że mając przeciętnie zdaną maturkę z historii dostaniecie się na prawo! Tylko przedmioty ścisłe dają jakiekolwiek perspektywy zatrudnienia, chcąc mieć porządną pracę po humanistycznych musicie być w nich na prawdę BARDZO DOBRZY.

Gość
      Zgłoś

A jak jest na popoludniówce? Chodzi ktoś?

Gość
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

Każdy może się dostać to tego chorego Staszica, ale to beznadziejna szkoła jest. Stracisz niepotrzebnie czas nerwy i zdrowie. Staszic to dno!!!!!!!!!!!!!!!! Ni wiem już lepiej TEN Norwid. Ale klasy z matmą w Norwidzie nie polecam oj nie polecam:)

P.S: Jak już będziesz w tym Norwidzie to pamiętaj strzeż się tej durnej poradni pp. Która znajduje się nieopodal. To straszne miejsce unikaj go!!!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_mareczek
W tym wątku znajdują się 13 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę