I dlatego faceci są mądrzejsi od kobiet , bo przede wszystkim dbaja o swoją wygodę i przyjemności i lepiej na tym wychodza niż my naiwne idiotki wierzące w miłość , romantyczność i takie tam trele morele.
Nie prawda mój!!! . Gieniu zrobię dla ciebie wszystko!
Do gościa z 13.46 Daj sobie spokój z tym Gieniem bo to juz się robi denerwujące. To nie jest portal randkowy.
No właśnie tyle jest starych kawalerów w naszym mieście , a te wszystkie na jednego sie rzuciły. Dajcie chłopaki jakieś nr gg , tez poszukuje starego kawalera , wolę dziwaka niz rozwodnika.
No i jak sobie poradzi z tyloma kobietami . Bo 30+ to już możliwości mniejsze. Gieniu leć do apteki zakup coś odpowiedniego , bo mozesz nie dac rady tylu kobietom. Albo podziel sie z nami starymi kawalerami , nie bądź taki.
O i chłopaki zaczęli być zazdrośni o Gienia :)) Ja będziecie tacy fajni jak On, to i Wami się zainteresujemy :P
Dla wszystkich starych kawalerów , którzy oczywiście nie przyznaja sie do tego i sa wiecznie młodzi .....korzystajcie z zycia jak sie da , ile sie da i póki sie da chłopaki Kobieta to kula u nogi , po co wam to, jak możecie mieć ich wiele i zmieniać..blondynki, brunetki , stare , młode....
szukam kuli u nogi - stary kawaler (28L)
Stary to jest po 70-ce! Ty jesteś młodziak i na dodatek jeszcze KAWALER!
taa a pewnie w realu brzydki jak noc . wezcie sie kobiety ogarnijcie
23:43 - żadnej Hameryki nie odkryłeś/-aś jestem szpetny tak bardzo, że nie odważyłbym się wyjśc na ulicę. Pracuję w formie telepracy, bo w żadnym zakładzie by mnie nie zatrudnili ze względu na zachowaniu dobrego stanu psychicznego pozostałych pracowników.
Ale i tak kobiety się o mnie zabijają, bo ja taki fajny jestem :P
Ale Gienek się żeni nie wiecie? Jesteśmy wszyscy zaproszeni na wesele :-) Szczęśliwą panną młodą będzie anaiana. Gienek chyba, ze coś się zmieniło?
Kiedy i gdzie to weselisko , przyjdę .A wolno pana młodego za kolano złapać ?? albo wyżej , bo jak nie to w kopertę włożę 10 zł hehehehe
Nie zapominajcie o bliźniakach w drodze :-)