Po co ślub? teraz inne czasy , trzeba sie wypróbować , dopasować. Po ślubie to już nie ma odwrotu , nie ma sie co śpieszyc. Decyzja na całe życie , a rozwód niszczy wszystko i potem to już nie stary kawaler , ale towar kompletnie wybrakowany i niechodliwy.
Wózek kupować od razu czy się póki co obędzie? Bo zaraz powiedzą, że małżeństwo... takie młode a bezdzietne :-)
Planujemy bliźniaki, myślę, że za jakieś 9 miesięcy już będą.
Cała wyprawka się przyda. Na ślub się czeka 30 dni :) Dzwoniłam i termin zaklepany 16 kwietnia o 13:00 :D
No i super. Czy jako pierścionek zaręczynowy przyjmiesz zardzewiałą nakrętkę? Podaj mi tylko średnicę palca.
14.15, DLACZEGO TY JESTEŚ JESZCZE KAWALEREM, Z TAKIM POCZUCIEM HUMORKU?
A CO DO 13.48 TO CO ROZWÓDKA TO COŚ GORSZEGO! Rozwodnik to ok.
GienekkeneiG kochanie wybawie cie z traumy .
Zamiast po LIMUZYNĘ !!! to po KARAWAN chyba trzeba dzwonić !!!
Już się biją . Bądz tu chłopie STARYM KAWALEREM !
@GienekkeneiG zapomniałeś dodać , że kłamczuch jestes , pisałeś gdzieś niedawno , że masz żonę i jesteś zakochany , wierzysz w miłość. Oj , a może to Twój sobowtór?
No nie !!! ja już suknie ślubna uszyłam , śruba na palcu mi już rdzą sie pokryła , a ten niewdzięcznik , wykorzystał i nowej szuka . A ja sie tak starałam i po francusku i ...no cała kamasutra przerobiona i co ? O czekaj Gienek ja Cię dorwie to zobaczysz co Ci zrobię - stara panna