Tyle sie mówi o starych pannach a co z 30 letnimi panami ? to nadal młodzi kawalerowie?
Po co zakładać nowy wątek. Logicznym jest, że skoro są stare panny to istnieją też starzy kawalerowie. Jak facet nie założy rodziny do 30-stki to takim można go już śmiało nazwać. Koniec.Kropka!
no, raczej jak nie zalozy do 25 lat to juz stary kawaler - a kim ty jestes zeby konczyc temat?
ja mam 35 , jestem kawalerem i wcale nie czuje sie tary - bzykam kilka rozwodek w miesiacu, bawie sie na calego i ani mysle zakladac rodzine albo tym bardziej miec dzieci w tym chorym kraju zeby pozniej pracowały na długi ktore zrobił Tusk, wspolczuje naiwniakom
No właśnie kolego 13:48, nawet nie potrafisz zrozumieć o czym jest temat. Masz te swoje 35 latek, bzykasz rozwódki i... będziesz to robił dopóki zdrowie Ci pozwoli ale nic poza tym. Pewnego pięknego dnia obudzisz się rano sam w łóżku i stwierdzisz że przegrałeś życie.
Ja też jestem starym kawalerem, lekko po trzydziestce. Bardzo nad tym ubolewam, że żadna mnie nie chce. Pewnie dlatego, że jestem szpetny i ciołkowaty. Swoją drogą, to zupełnie nie rozumiem, dlaczego jeszcze PO nie wprowadził na nowo "bykowego" dla takich syngly jak ja.
Chyba popadnę w depresję...
Czy jest może na forum jakaś kobieta (obojętnie, może być rozwódka lub wdowa z piątką dzieci albo jakaś kulawa i zezowata stara panna), które zechce odmienić mój stan cywilny? Wiek, inteligencja, sytuacja materialna nie grają roli.
@SCZ, kiedy ja rozmawiać nie lubię (ba! nie potrafię), więc jak będzie milczała, to już będę w siódmym niebie ;) Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego w słowa!
@anaiana, rezerwuj termin w USC, może byc na tygodniu, byle szybko. No i zapraszam wszystkich forowiczów na nasze wesele!
Jestem już szczęśliwy i od tego momentu do ślubu nie jestem już starym kawalerem, tylko narzeczonym :P
Dziękujemy. Prezenty obowiazkowe ?
Nie, ponieważ rozpiera mnie radośc, na weselu państwo młodzi będą dawac kasę gościom. 500 zł dla pary. Można się targowac o więcej.
Tak:) Najchętniej ucieszymy się z grubych kopert, prawda Kochanie ?
Jak zwykle się spóźniłam i sprzątnęli mi sprzed nosa takiego kandydata. Anaiana już ja się z Tobą policzę :P pocięte gazety w kopercie dostaniecie ooo i tyle... a co? jako starej pannie wolno mi być złośliwą ;)
O MATKO ZARAZ SIĘ POBIJĄ !!!
NIEMA WIĘCEJ STARYCH KAWALERÓW ? ODZYWAĆ SIĘ !