Kto chciałby już lata, ciepłego słońca, długiego dnia i basenów pod chmurką ?
NOWY BASEN MA JUŻ 15 LAT 5 LAT TEMU SŁYSZAŁEM O ODNOWIENIU STARYCH BASENÓW NARAZIE SĄ LODOWISKO I KORT CO Z WODĄ
Wg deklaracji prezydenta, prace nad reaktywacją otwartego basenu są w trakcie.
za dwa lata będzie...
No przed wyborami aby wstęgi przecinać ,no i wtedy ile to ja dla Ostrowca zrobiłem
Zobaczymy
Super gdyby te baseny znow dzialaly.Super sprawa.Fajnie rowniez gdyby powrocily na Rynek hucznie obchodzone Dni Ziemi:-)pamietam za prezydentury dr.Kalamagi rewelacyjnie to funkcjonowalo naprawde.A Juwenalia na Rawszczyznie jejuu to byly imprezy moi mili majowe Swieta.Ostrowiec sie bawil i uczyl.Dlatego nie przenoscie nam Ostrowca do Baltowa.Nie przenoscie tych imprez,nie to ze bym byl lokalnym patriota jakims ale czy pamietacie te piekne czasy???My tak chcemy!!Zrobcie nam wreszcie ogrodki i restauracje zrobcie Piekny Rynek skupiajacy mieszkancow.Niech wreszcie ostrowiec tetni zyciem.
Co tam ma działać? Wszystko co pod ziemią nieczynne. W miejscu przepompowni nowy basen stoi, filtrów nie ma. Stacji uzdatniania wody. Będzie chyba odbudowany tylko jeden basen.
Baseny wreszcie powinny być w przyszłym roku. Niech tylko prezydent zalegalizuje tą samowolę. Mam nadzieję, ze nikomu nie zawali się to na łeb.
Na banerach jest podane, że w 2018 będzie otwarcie. Poczekamy.
Tak, jest taka plansza obok bazarku na Ogrodach.
Co ci się ma zawalić? To ze baseny nie ruszyły w tym roku to zasługa pana starosty. Ale ostrowiec to zapamięta. A cała samowola polegała na braku jednego podpisu.
jedynego podpisu powiadasz... spróbuj postawić garaż blaszany "bez jednego podpisu"...
Zgadza się niestety urzędnicy nie da przychylni zwykłemu obywatelowi,na pozwolenia czeka się max.czasu ustawowego ,wymyśla się czasem takie bzdury ze to jest śmieszne.No ale cóż poradzić.Tylko czasem zapominają ze to urząd powinien być dla ludzi a nie odwrotnie.