Witam mam do sprzedania mieszkanie na ogrodach pilnie gdzie najlepiej ogłosić
Olx. Adresowo. Lento. albo w biurze ilzecka nieruchomosci 977 jakos tak
Jakie mieszkanie ile metrów cena. Zainteresowany
Trzy pokoje 57 m2 trzecie piętro cena 160 tys do uzgodnienia
8:08, biorąc pod uwage, ze to spoldzielnia Hutnik, to 130tys jest i tak wygórowaną ceną. Nikt sie swiadmomie na mine nie wsadzi
57m w Hutniku chodzą po ok. 130 tys.
niech sie cieszy jak 130 tys dostanie bo ja bym nie dał 100 tys
bo niemasz a mieszkania za darmo nikt ci nie da nie licz na to
Do wszystkich zainteresowanych teraz spółdzielnia hutnik jest pod nadzorem Pana z sądu i dług zaczyna maleć jest dwa oddzielne konta na które wpływają pieniądze są pod nadzorem sądu i nie wiem czy nie jest lepiej zarzadzana spółdzielnią od np. Krzemionek tylko na razie ludzie są nie do końca poinformowani ,mieszkanie ma uregulowane wszystkie papiery łącznie z księgą wieczystą i z gruntem i raczej za jakieś śmieszne pieniądze go nie sprzedam w tym stanie pozdrawiam i dziękuję za natychmiastowa wycenę
są dwie możliwości,albo chce sie sprzedać albo szukać jelenia.
Może ktoś chętny na 4 pokoje na 3p Osiedle Rosochy, za zbliżoną cenę do oferty j.w.
Napisałem to ja Jarząbek.
Jarząbek ma racje,Hutnik wsławił się przekrętami i to będzie długo pokutowało.Drugi temat to 3 cie piętro,jeśli z windą to oki a jeśli bez to porażka,bez windy 100 tys. to rozsądna cena bez obrazy dla sprzedawcy i bez euforii dla nabywcy
Niedługo na parterze mają montować windy i mieszkanie ma kosztować 20000 tys albo będą dopłacać żeby w nim mieszkać błagam trochę powagi
To szukaj jelenia, ale zejdzie trochę. Na Rosochach bym za tyle nie kupiła klitki a co mówić na Ogrodach.