Czyli dla Ciebie jest to tradycja więc nie wolno jej piętnować? Skoro od dawna nas okradają więc tak musi być?
Czyli po kryjomu ale się tym razem wydało ojoj niedobrze
No tak rok temu nie było dziury budżetowej. Rozumiem, że budżet był uchwalony w pewnej wysokości, ale skoro wszędzie szuka się oszczędności więc chyba przykład powinien iść z góry. I nie mówię tu tylko o PO ale o wszystkich partiach.
@pismen:
'I znajdz takiego "sprawiedliwego", ktory nie wykorzysta.'
.
no ja właśnie myślałem, że znalazłem takiego sprawiedliwego - i myślałem, że tym sprawiedliwym jest właśnie PO - głosując w 2007 roku na PO liczyłem, że wreszcie pozbędzimy się tego PISu, który ciągle straszył nas CBA, ABW, CIA, FBI, UFO itd.
Przeciez obecny premier zapowiadał inne, lepsze standardy, mniej zawłaszczania państwa.
Dlatego na niego głosowalem.
A co się dowiaduję ?
Że standardy się nie zmieniły, że zmieniła sie tylko obsada koryta.
OK, wiem pismen co odpowiedz - też widzę, że ze oknem pada deszcz, ba, nawet ulewa
ha ha, ten zawsze swoje.
do samego końca.... jak to mówił Franz Maurer
Czyli biedne PO nic nie może zrobić... to może powinni zrezygnować z rządu i wycofać się z polityki. W każdym przedsiębiorstwie jak ktoś nie jest w stanie wykonywać swoich obowiązków, albo sam odchodzi albo zostaje zwolniony. (wyjątkiem są stanowiska zdobyte w drodze znajomości)
Liczenie do 231.