pozwany "Wykluczony ". To jak przeprosisz panie Mirka za szkalowanie ,zniesławiani ,poniżanie w oczach opini publicznej. Widzisz przez Twoje praktyki szulerskie ,będziesz miał następną sprawę Sądową ta z 92 roku o Twoim słuynnym czynie ijak się dowie społeczeństw A Twój przyjaciel Kazek ,za którego wziąłeś na klatę jego winy ,też nie długo będzie ścigany za dostarczanie wiadomości z Sądów o mojej osobie jak o brzmi nazwisko tego nauczyciela zniesławiającego Starostę Stat... Stut..Stul...
Coś mi się zdaje Panie Wykluczony, że na złodzieju czapka gore..tak bezstronnie czytam sobie Wasze wpisy, ale chyba robi się nie ciekawie dla Pana i tyle błędów, to świadczy o tym, że się Pan denerwuje, albo herbatka była za mocna...Ale osobiście to mi to wi....si i powiewa.
Pani Dżoano, do parzenia herbaty należy używać wody świeżej, nie jest wskazana woda powtórnie gotowana, oczywiście do Herbaty przez samo H H H Pani parzy jakąś inną i stąd może to nadciśnienie, sugerowałem jedynie,że autor poprzedniego wpisu jakoś nie mógł poskromić emocji, ale jak już mówiłem to mi zwi.. i powiewa.Już się nie będę wypowiadał na temat Cherba.. o!! przepraszam Herbatki.
wydaje się że panika u "wykluczonego" przed skazaniem sięgneła dna.
Gdyby Wykluczony został "skazany" to oznaczałoby brak sprawiedliwości albo pomyłkę.
oj ma wielu wrogów wykluczony musiał się sporej ,,grupie'' narazić
przy mirku24 Wykluczony to niewiniątko i pzynajmniej szczery
gdyby nie został skazany szkalował by dalej a tak już widać na forum jak trzęsie portkami.)
Za szkalowanie i opluwanie powinien dostać odpowiednią kare,skończyło by się wypisywanie głupot i oszczerstw na Forum to jest przestroga aby następny bał się wypisywać na Forum nie stworzonych rzeczy ubliżać itd. uważał Wykluczony że jest nietykalny !!! Brawo mirku24 może Tobie uda się coś dokonać z Wykluczonym.PROSZĘ NAGŁOŚNIĆ WYROK jaki zapadnie na tego demona.
Już się boimy drogi Gość. Tylko nic nie wspomniałeś że Mirek24 ma też sporo za uszami?bo też obrażał ludzi publicznie właśnie tu na forum.
Bardzo proszę nie obrażaj demonów.
Wreszcie ķtoś zakończy karierę pseudo społeczna wykluczonego. Zostanie skazany i przestanie szalona uczciwych mieszkańców tego miasta.brawo Mirek.