Czy fetyszem osób idących przyjąć komunię jest pokazanie wszystkim zgromadzonym w kościele, że są czyści od grzechów?
08:43. I zaraz po wyjściu z kościoła znów zaczynają zionąć miłością katolicką do ludzi myślących inaczej niż oni. Za jakiś czas ponownie wrócą pod konfesjonał, aby sobie załatwić(ich zdaniem) reset podłości i tak od lat cały czas z poczuciem własnej wyższości i świętości:-)
Ma pani nóżki jak sarenka. Takie zgrabne? Nie, takie obrośnięte.
Ty już chyba masz dosyć
Nadejdzie czas pokory i dla Ciebie 9:38 , wtedy wspomnisz swój prymitywny wpis.
Mam grzyba na ścianie jak święte oblicze mówi nie lękaj się.
Byłem na parafii zgłosić ale ksiądz przegonił bo miał odbyte przyjęcie z młodymi mężczyznami.
Grzyb patrzy na mnie i nalega bym w niego uwierzył.
Nie wiem co robić.
Za dużo księża sobie pozwalają.U nas tam można na stojąco przyjmować komunię świętą,tym bardziej jak jest dużo ludzi.
Myślą, że pis rządzi i mogą robić co im się podoba?
06:19..co mają rządy do religii ?
Jestem wierzący i co ? Mam myśleć jak partia? Tusk też jest wierzący..
Masz chłopie zryty i pusty łeb
07:54. Nie udawaj, że nie wiesz czym był sojusz tronu z ołtarzem podczas rządów PISu - dotacje rządowe dla Kościoła i w zamian za to polityka prorządowa Kościoła. Temat rzeka.
ZMARŁ PAPIEŻ FRANCISZEK! Wiadomość ważna dla całego świata. Jakoś nie widzę wątku na forum na ten temat.Kościelni, lokalni aktywiści, co z wami???
I co z tego że zmarł, nie jest z innej gliny niż my,oni także umierają .Wielkie halo
Papież był cięzko chory,męczyli go tylko utrzymując go przy życi