ja szukam osoby można sensownie porozmawiać
wszystko jest dla ludzi,problem w tym,że nie wszyscy chcą tego samego
Jak na Sceptyka, to stałeś się zbytnim marzycielem ;-)
ja szukam takiej osoby, a przy okazji, zeby jej sie chcialo ruszyc tylek na spacer albo rower to byloby rewelacyjnie.
jestem kobieta
I jak z organizowaniem spotkań? mozna dołączyc do grupy z rowerem?
Piotrek ty nie szukaj wiecej i tak masz już kilka.Widzialam cię ostatnio z fajna blondynką i masz szczęście że nie mam namiaru do twojej konkubiny bo bym jej zaraz doniosła a może i nie bo i tak ci wszystko wybacza a ty używasz swiata .Fajnie to sobie wymyslileś spryciarzu
Dla starych tak,ale młodość ma swoje prawa i przyzwyczajenia.I tak tego nie zrozumiesz..
ja mam 22 lata i szukam starszej kobiety od siebie, czy są w tym mieście jeszcze takie ?:) czekam na odpowiedzi i pozdrawiam ;)
Słodziaku opisz swoje atuty .
ile cukru w cukrze? hehe
nimfomanko słodyczy może tak opiszesz swoje atuty ale nie przesladzaj?? :D
limonkowa tutaj je opisac? czy moze na prywatnej rozmowie hmmm ? :)
widzisz jedni chcą się pośmiać drudzy chcą kogoś znaleźć ;] co to komu przeszkadza że ja mam 21 lat a moja kobieta, pani będzie ode mnie starsza i to nawet kilkanaście lat, czy te już dojrzałe kobiety nie mogą mieć młodszego faceta? nie chodzi tutaj wyłącznie o seks... co w tym takiego dziwnego? dla mnie to normalna sprawa widocznie ludzie w Ostrowcu są tak zacofani że przeszkadzają im takie sprawy ;]
podaj jakis namiar