Piotrze mocno zawęziłeś pole poszukiwań. Panie po 40- tce albo już dość mają mężczyzn albo były na tyle sprytne, by "zorganizować" sobie dyskretnego przyjaciela. Rozumiem dlaczego unikasz młodszych kobiet ale łatwo Ci nie będzie. Niemniej jest napisane szukajcie a znajdziecie
Napisz gdzie, o której, zjawimy się .....
gośc_ówka napisz na maila
Dlaczego unika młodszych? Bo ja nie rozumiem. Przecież w wieku 30 lat mógły sobie jakąs znaleźć.
jestem zainteresowana panem 40+ stanu wolnego 50562567 gg
ja właśnie skończyłem 40 i jestem prawie wolny bo jestem w trakcie rozwodu chętnie się spotkam HENIEK
13;39 facet myśli głową a nie dołem .Taka starsza ma już własne lokum pracę sytuacje stabilną ma doswiadczenie i facet przeżyje życie lajcikowo.O nic sie nie martwiąc. A z młodą? bez pracy bez oszczędności bez mieszkamnia Miłością będą żyli? a młodość przeminie szybko i proza życia zniczyć potrafi nawet najgorętsze uczucia.Beda w parze z miłością nie lubi chodzić.Rozsądek w dzisiejszych czasach najbardziej wskazany
W wieku 30 lat staje się to niemożliwe. Wiem z własnego doświadczenia. A jeszcze jak jesteś nieśmiała to musisz się oswoić z tym że nie znajdziesz żadnej dziewczyny. Tyle
oj nie o to mi chodzi koleżanko/kolego z 11.52, jestem niezależny finansowo, bardziej zwracam uwagę na doświadczenie i czułość jaką wkładają w "to" panie po 40-stce i wiem że .... z nimi jest niesamowitym przeżyciem:), pozdrawiam piotr
Piotr to ile już 40stek przerzuciłeś skoro masz takie zdanie o nich ? Na tą niezależność finansową jakąś złapiesz a później następna i następna ...itd itp .
Kochaniutki takiego jak ty facia mi trzeba . Sama słodycz doświadczenia i czułości wzajemnej . Badanka słodziaku przedstaw a jestem twoja .
a ja myślałem że to tylko kobiety powinny mieć kartę szczepień...
Czyli chodzi Ci o seks. Wyszło szydło z worka. Zapamiętaj, że seks bez uczucia jest pusty i mało ciekawy.
My już mamy swojego Piotrusia prawda Limonko?
A jak jest seks to jest bliskość i jak by nie mówić to jest pożądanie , podniecenie a więc i uczucie, a jezeli to jest seks z kochanką np. to uczucie wieksze niz do własnej żony.
No to jak to nie ma uczucia????
Oj Piotrze,wiesz co piszesz.Słodkie te mamuśki,b.słodkie.
a skad wiesz? z burdelu? hahahaha
Ciekawe kiedy ktoś napisze że szuka osoby z którą można sensownie porozmawiać bez podtekstów łóżkowych .
szukam pani 30+ beatoven666@gmail.com