Pewnie masz, ale nie tu. Mało rozrywkowe Panie na tym forum przebywają, jak sam zauważyłeś tylko umoralniać potrafią a żadnych konkretów Ci nie napisały, ajjj...
Piotrze! taka pani 40+ jezeli jest stanu wolnego to ma już za sobą jakieś doświadczenie i jest na pewno rozważna a przede wszystkim wie czego chce.Ma na pewno dorobek tj własne mieszkanie czy dom i stabilna sytuację zawodową a więc ryzykować drugi zwiazek i z młodszym to juz mało takich odważnych jest.
Jedynie masz szanse znaleźć starszą pannę która nie ma nic i chce od rodziców się oderwać . Panna bez urody , dorobku i jakiejkolwiek pracy takich jest w naszym mieście na pęczki. Pozdrawiam życzę szczęścia może będziesz miał i znajdziesz taką fajną 40+
Piotrze.Jeśli ma być na powaznie to napiszę Ci,że chętnie się z Tobą spotkam.Ale wolałabym najpierw porozmawiac na skeype.Może być?
gość z godz. 09:29, odezwij się na mailu to podam Ci mój skype : piotrostrowiec@o2.pl
Piotrze widzę że jesteś odważny i wiesz czego chcesz.
To ważne i bardzo w życiu pomaga.
Nie zwracasz uwagi na to co koledzy powiedzą że..." starą babę masz" bo taka jest jeszcze mentalność ludzi w małych miasteczkach.
Jesteś silna osobowością i poradzisz sobie w życiu na pewno. Powodzenia.
Gdybym była wolna takiego męzżczyznę wybrałabym na życiowego partnera jak TY.
dziękuję Ci bardzo zielonooka, buziak dla Ciebie:)
gość z 00:03, czy Ty właśnie opisałaś siebie, odezwij się na maila to porozmawiamy, tylko rozmowa nic więcej
witam 37 latek poszukuje przyjaciółki gg 43370580
hej ja wolny
Może jakiś mężczyzna zainteresowany byłby znajomością, jestem przed 30stką, jeśli masz ochotę napisz: a.dlaczego.nie.87@op.pl i proszę Panowie bez żadnych podtekstów :)
szukam dziewczyny 31838558
Drogie panie, minęło już parę dni od rozpoczęcia mojego postu i zero konkretnej odpowiedzi, naprawdę żadna z Was nie ma ochoty na spotkanie ze mną? Przecież mieszkamy w mieście gdzie jest setki kobiet samotnych, więc pytam, o co chodzi? Więcej odwagi panie.
Wiesz!!!! wiekszość z nas woli nie ryzykować bo imię takie samo jak nasz sławny casanowa i być którąś z 3,4 5 albo i jeszcze więcej w tym samym czasie to ryzykowne dosyc.
A potem jeszcze się dowiedzieć np.. że posiadasz KONKUBINĘ I DZIECKO.
I może jeszcze być publicznie zwyzywaną przez twoją konkubine? To jednak ryzyko nie do podjęcia przez najodważniejszą nawet kobiete stanu wolnego i samotną
Reputacja jednak jest ważna.
Nie twierdzę że to ty ten sławny twój imiennik ale licho nie śpi. Facet jest tak sprytny że potrafi wywieść w pole nawet najbardziej przezorne.
Wiem to z osobistego doświadczenia.I właśnie po tym doświadczeniu postanowiłam pozostać sama na zawsze.
Moim zdaniem lepiej zostać samą niż nosić poroże i być okłamywaną
Chodzić z podniesioną głową i patrzeć ludziom prosto w oczy niż być tematem plotek i drwin znajomych i nieznajomych
To za wysoka cena do zapłaty za bycie z kimś .