Witam, czy jest możliwość że jakaś pani po 40 spotka się ze mną, ja mam 32 lata i chciałbym spędzać z Tą panią miłe wieczory. Proszę podejść do tematu poważnie. Dziękuję i pozdrawiam Piotr.
Wieczór to od której do której godziny?
A co w zamian w dzisiejszych czasach nic nie ma za darmo
Zastanawiam się...
jestem dyspozycyjny wiec sama ustal godzinę
No spotkam się z Tobą i co? Na seks nie licz bo to już mi nie w głowie.
Ja nie jestem jakaś, więc chyba się nie kwalifikuję. Sorki
Piotr, możesz dokładnie sprecyzować, co rozumiesz przez "miłe wieczory"?
a czego tu nie rozumieć? facetowi chodzi o seks
oczywiście że mogę sprecyzować, chodzi mi o spotkania na których można spędzić czas na rozmowie, ale jeśli zażyczysz sobie coś więcej to jestem również otwarty na inne propozycję
Alfą i Omega to piotrek ( z małej litery ) nie jesteś . Jak te kobiety mają cię znaleźć ?
Piotrek to znowu ty???? człowieku ile ci tych kobiet do szczęścia potrzeba ? trzy ci nie wystarczy? Ale masz chłopie temperament!!!
A jeśli sobie nie życzę to co wtedy?
wow....., i profesor Miodek się odezwał i pani która "sobie nie życzy" jak i kobieta która się nie kwalifikuje ponieważ nie jest "jakąś", drogie panie a napisałem żeby do tematu podejść poważnie, a jeśli chodzi o kontakt to mogę podać maila, pozdrawiam piotr
Ja jestem bardzo zainteresowana ale jeżeli jesteś tym Piotrem o którego się tutaj od lat tak kobietki kłócą .Znam Cię z widzenia i słyszałam o Tobie hm....o Twoich możliwościach w pewnej dziedzinie wiele pozytywnych opinii.
Jeżeli Ty to ten właśnie Piotr . Napisz tylko tak i podam Ci do siebie kontakt.Moja propozycja jest jak najbardziej serio. Mam 42 lata .Od dwóch lat wolna .Dobra praca , własne mieszkanie .Mieszkam sama.Pozdrawiam.
niestety nie jestem tym "słynnym" Piotrem, jestem nowicjuszem jeśli chodzi o spotkania przez internet, również i dlatego mogę powiedzieć że jestem trochę nieśmiały jeśli dojdzie do takiego spotkania:)