ludzie co za glupoty piszecie, z funkcji radnego nie mozna kogos zwolnic, chyba ze ktos jest karany i prawo nie pozwala mu pelnic mandatu. Ewentualnie radny sam moze zrezygnowac z pelnienia tej funkcji
To wszystko jest już za późno , skoro niema jeszcze nowego dyrektora i nie powstała szkoła nr.8 pod osoba cywilną żadne chyba papiery jeszcze nie wpłynęły do urzędu miasta , rodzice widząc to pozapisywali dzieci na przyszły rok do innych szkól , szkoda tylko tych nauczycieli którzy zgłosili chęć pracy w tej szkole , jest to pewnie bardzo przykre i upokarzające żebrać o pracę po studiach u pana radnego ............... a tu i tak prawdopodobnie nic z tego.
nauczka na następne wybory
a co będzie w tej szkole chyba nie pozwolą jej się zawalić ze zniszczenia
Jest szykowany DPS , dla przyszłych emerytów , bo ta emerytura nie wystarczy im nawet na skromne życie,
żeby być i dostać się do takiego DPS u to trzeba mieć emeryturę lub rentę ponad 2000 zł a kto zakłada DPS
kto tam ma założyć ten dom pomocy czy już wiadomo
mają być mieszkania socjalne
jedni mieszkania drudzy dom pomocy a w międzyczasie jeszcze powstanie co innego
będzie przedszkole i szkoła w szkole 8 już wiadomo że tak
Kiedy będzie wiadomo kto będzie uczył
dziś było spotkanie
Napiszcie więcej jak po spotkaniu ,do kogo zgłaszać przyjęcie dziecka do przedszkola i do szkoły,kto będzie uczył
W dzień zakończenia roku szkolnego , Rada Osiedlowa organizuje festyn dla dzieci z rodzicami gdzieś po 10.godz. będą tam już nowi nauczyciele i pani dyrektor , oprócz tego maja być dyżury w szkole od przyszłego wtorku od godz.11.
Gdzie mogę składać podanie o przyjęcie dzieci do przedszkola i szkoły ,będę mieszkał w pobliżu i właśnie tam chcę posyłać dzieci i moi znajomi takze tam dzieci poślą które już chodzą do tej szkoły i przedszkola bo po co dowozić daleko jak tu będzie blisko,dobrze ze szkoła i przedszkole powstanie i cieszą się inni
narazie nie ma dzieci ,więc nie wiem skąd ta euforia.
Jak nie ma podobno jest sporo chętnych a nie kazdy wie i wiedział ze szkoła powstanie, jest już zapisanych sporo tylko nie wiem do kogo tam iść i zapisać dzieci
Bardzo mi przykro ale żadnego pikniku nie będzie , nie wiem skad macie takie informacje jeżeli będzie to po 15.00 - dyżurów w szkole tez nie będzie dopoki stowarzyszenie nie będzie mogło przejąć szkoły - narazie działaja bezprawnie Prezydent jeszcze nie dal budynku i nie wyraził zgody na szkołę.