Za nienawisc do nauczycieli to zawdzieczajcie panu Zawadzkiemu najpierw sam glosowal za likwidacja 8 a potwm sam organizuje nie majac do tego pojeca wielkie szol co sie wlecze do tej pory
19:20 to prawda powinni otrzymywać dodatek zdrowotny za cierpliwość do takich mam i tatusiów bez rozumu, jak dziecko gorzej niż 2 letnie i nie reprezentująących nic sobą
Ale czy ktoś zmuszał kogoś do nauczania? Przecież pracę można zmienić. Nie wiem czy pisze to n-l ale właśnie przez takie wpisy rodzice Was drodzy nauczyciele nie lubią i rzucacie złe światło na wszystkich nauczycieli a to niesprawiedliwe. Pokażcie, że jesteście mądrzejsi i przestańcie dogadywać a i tematów o Was nie będzie. Zauważcie, że są tematy o sklepowych, lekarzach, fryzjerach i nie ciągną się tygodniami. Odpowiedzcie sobie dlaczego tak jest...
Łooo i cisza - żadnego jadu więcej ?? "a szkoda taki był ładny amerykancki " :) zły nauczyciel poszedł spać, a dobry radny myśli jak pomóc dzielnicy - dobranoc dzieci :)
Niepisate som?
i coś wiadomo?
nic bo nic nie będzie w tej szkole
Witam, czy dostał ktoś informację kiedy następne spotkanie, czekam na telefon i nic, spotkanie miało być w ciągu kilku dni przeciez.
spotkania nie będzie bo nie będzie szkoły
Więc po co to wszystko było?skąd wiesz że nie będzie spotkania?
szola powstanie i nie siać fermentu proszę
NIe będzie żadnej szkoły bo nie ma dzieci i ty juz nie krec ludziom w glowach trochu spokoju chcemy
BYŁ RADNY - NIE MA RADNEGO. :) Piękno demokracji. Panie Arturze: Do-wi-dze-nia.
Ja wiem jedno Radnym się bywa a nie jest!!! proszę przemyśleć drodzy wybrani przeż nas radni to sformułowanie aby nie zachowywać się w przyszłości że MI WSZYSTKO WOLNO!!!! Otóż NIE żadne prawo was nie chroni a wręcz przeciwnie patrzy Wam na ręce.
jest konkurs na dyrektorahttp://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/praca-dyrektor-szkoly-w-sadowiu/?pabz=1
12:35 jak to nie ma nie pozbyli się chyba pana A. to jest jeszcze czy już go nie ma
to już go zwolnili z radnego
zwolnili czy nie radni nieźle obstawiają swoje stołki, nie po to się pchali do rady, żeby kasy z tego nie mieć ... przekret a przekretem, a ty prosty czlowieku wierz w ich obietnice