Czy to prawda, że teraz każdy może założyć szkołę?
Nawet prosty lakiernik?
do 17:29 prawda
Gościu z 17;10 do szkoły w Częstocicach jest już zapisanych 80dzieci i tak ciężko ci zrozumieć że to prezydent likwiduje szkoły .
a Ty kim jesteś, że nazywasz kogoś prostym człowiekiem ?
Zawiść ludzka nie zna granic...
dajcie ludzie spokój. Życzcie im powodzenia!
tylko i wyłącznie winimy prezydenta i naczelnika
Jak najbardziej winimy prezydenta, naczelnika i radnych
Żeby sprawa była jasna ten budynek przy ul. Górnej w Częstocicach jest pięknie odremontowany i powinien służyć dzielnicy i dzieciom, szkoda że radni zagłosowali za likwidacją tej szkoły
Czy ktos wie napewni ile jest dzieci, czy to tylkp spelulacje?
a czy to ważne dla ciebie?
A nie mozna zapytac z ciekawosci, czy tylko o waznych sprawach piszecie na forum?
mówią, że będzie jedna klasa gimnazjum ok 5,6 osób z tego 2óch czy 3ech uczniów nie zdało w Szewnie...
w przedszkolu ok. 20 uczniów
szkoła ok. 50
to prawda, że będzie uczyć jedna nauczycielka z 8 co była na zastępstwo tam za kogoś?
pewnie nauczanie zintegrowane będzie miała,bardzo dobra nauczycielka
to gimnazjum może być 6 osobowe?
co to za szkoła jak w klasach będzie po 6-10 dzieci ,jak było w 8 po 18 to im się nie podobało ,bo za mało-cyrk
to będzie mała szkoła z małymi klasami, tak jak było wcześniej.
Tylko przeraża mnie trochę fakt obecności mojego dziecka w przedszkolu, a w szkole gimnazjaliści... co prawda nie za dużo, ale...
Ta nauczycielka z 8 to miała pierwszą, albo drugą klasę na zastępstwo.
bardzo dobra nauczycielka tylko nie doceniona
Tylko przeraża mnie trochę fakt obecności mojego dziecka w przedszkolu, a w szkole gimnazjaliści... co prawda nie za dużo, ale... ,,, a nie przeraża cię obecność twojego dziecka w sklepie, na ulicy , placu zabaw a tu tylu dorosłych , w szkole pod,nr.9 jest jeszcze gimnazjum i liceum w jednym budynku.