Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Spotkanie po 30 latach

Ilość postów: 11 | Odsłon: 6102 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Spotkanie po 30 latach”.
  • Spotkanie po 30 latach

Własnie spotkałam po 30 latach chłopaka-dzisiaj mężczyznę, z którym chodziłam dosyć długo, a potem nasze drogi życiowe rozeszły się. Przechodziliśmy obok siebie i nasze spojrzenia spotkały się,popatrzyliśmy sobie prosto w oczy przez chwilę i rozpoznawaliśmy się.On stanął,patrzył, niby wyjął komórkę udając że dzwoni i patrzył na mnie, ja patrzyłam mu prosto w oczy, ale żadne z nas nie zrobiło pierwszego kroku.Serce zaczęło mi mocniej bić, ale się nie ruszyłam.To był on, wyszczuplał,ale te wesołe oczy mu sie nie zmieniły. Byłam z córką,która weszła do sklepu,a ja czekałam na nią.Zniknął, a może i lepiej, bo każdy z nas ma swoją rodzinę..Wspomnienia po latach.

Gość_1959
    Zgłoś
    • Odp.: Spotkanie po 30 latach

Super uczucie napewno.Szkoda ze obydwoje nie mieliście odwagi zamienić kilku słów.

Gość_An
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Odp.: Spotkanie po 30 latach

Ale są osoby które po latach spotkały się wróciły do siebie bo pierwszy mąż, partner nie spełnił ich oczekiwań a uczucie nie wygasło i są szczęśliwi.

Gość
    Zgłoś

To prawda, ale nie będziemy gdybać, gdy każdy ma już dorosłe dzieci , a życie toczy się dalej .

Gość_1959
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

pan opisuje o swej nieszczęśliwej miłości do złej kobiety i przestrzega innych

Gość
    Zgłoś

a tu nie ma opisu miłości tylko można się domyślać

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Zazdroszczę ci że spotkaliście się na kawę ,ja zaniemówiłam po przypadkowym spotkaniu także w sklepie,nie miałam odwagi. Trudno a drugiego takiego spotkania chyba nie będzie.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

A ja spotkałem dzisiaj ta jedyną dawniej po 20 latach i przeszliśmy obok siebie jak niemi.

Gość
    Zgłoś

a ja spotykam swoją wielką miłośc od czasu do czasu. Też mijam ją w milczeniu, co wcale nie znaczy, ze jest mi obojętna.

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

To tak dziwnie,chodzić ze sobą kilka lat,rozstać się,a po kilku,kilkunastu latach się spotkać,kiedy każdy ma inne życie i innych partnerów życiowych.Bardziej ciekawość.

Gość
    Zgłoś

A ja się spotkałem zupełnie niespodziewanie w innym mieście będąc ,w sklepie

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 14 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę