Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Spotkanie po 30 latach

Ilość postów: 66 | Odsłon: 6098 | Najnowszy post
  • Spotkanie po 30 latach

Własnie spotkałam po 30 latach chłopaka-dzisiaj mężczyznę, z którym chodziłam dosyć długo, a potem nasze drogi życiowe rozeszły się. Przechodziliśmy obok siebie i nasze spojrzenia spotkały się,popatrzyliśmy sobie prosto w oczy przez chwilę i rozpoznawaliśmy się.On stanął,patrzył, niby wyjął komórkę udając że dzwoni i patrzył na mnie, ja patrzyłam mu prosto w oczy, ale żadne z nas nie zrobiło pierwszego kroku.Serce zaczęło mi mocniej bić, ale się nie ruszyłam.To był on, wyszczuplał,ale te wesołe oczy mu sie nie zmieniły. Byłam z córką,która weszła do sklepu,a ja czekałam na nią.Zniknął, a może i lepiej, bo każdy z nas ma swoją rodzinę..Wspomnienia po latach.

Gość_1959
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Spotkanie po 30 latach

Bo człowiek nie wie czasem co w danej chwili ma robić.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ale to pomimo wszystko fajnie spotkać kogoś po latach i nawet porozmawiać bez żadnych zobowiązań co u niego słychać

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

o prostu zamurowało was

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Może go jeszcze spotkasz i porozmawiacie co u was słychać bez żadnych zobowiązań

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

trochę żal i wspomnienia

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Spotkanie po 30 latach

może go jeszcze spotkasz

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Chyba nawet nie chcę bo po co kusić los,ale to były motyle w brzuchu

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ten post miał tytuł -Spotkanie po latach. Ciekawe czy osoba sprawująca władzę nad forum ma prawo zmieniać tytuł? Bo kto inny mógł to zrobić? Czy można dopisywać komuś słowa? Fakt, że po 30 latach bardziej pasuje,ale to nie znaczy, że może to robić ktoś, kto się nie podpisał pod tym?

Gość_1959
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

mezowi to opowiedz.napewno sie ucieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość_ja
        Zgłoś
        Odpowiedz

A nawet gdyby powiedziała to co takiego zrobiła ze spotkała kogoś z kim chodziła zastanów się zanim coś napiszesz nie spotykają sie za plecami a ty nigdy nie spotkałeś -aś osoby z którą chodziłaś-eś.Chyba ze cię nikt nie chciał i nie chcez kolezankami i kolegami sie tez spotykasz.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

A co tu jest do ukrycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Nikt nie spotykał się ukradkiem ,a spotkać sie można wszędzie .A jak idziesz i uśmiechnie się do ciebie obcy facet lub babeczka, to też masz zaraz tłumaczyć się mężowi? A ile razy idzie małzeństwo i ktoś zwróci uwagę na kogoś to mają sobie za złe?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Serce mocniej jej zabilo z jakiego powodu??? maz sie ucieszy> ja tez spotykam znjomych,byluch po latach ale serce mocniej bije mi tylko na widok meza.

Gość_ja
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

co to za spotkanie jak nie było rozmowy

anikana
          Zgłoś
          Odpowiedz

To nie spotkanie a zapatrzenie.

mysliciel
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Co to za spotkanie jak nie było seksu ... :(

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A ja Ci trochę zazdroszczę tego spotkania po latach. Chciałabym spotkać - ale przypadkiem - pewnego byłego. On dzwoni do mnie co parę lat :), ale nigdy się nie umówiliśmy na spotkanie. Jestem ciekawa jak wygląda i co bym czuła. Nawet jak słyszę jego głos w słuchawce to mam motyle, a co byłoby gdybyśmy się spotkali?? Minęło 26 lat.

A dla wiadomości krytycznych małolatów - samą mnie to dziwi, ale okazało się, że człowiek starzeje się tylko"po wierzchu", w środku nadal jest taki sam młody, pełen nadziei, radosny, wesoły, ciekawy świata. Naprawdę dziwię się, że czasem czuję i reaguję jak nastolatka.

I z tymi spotkaniami to mężowie nic nie mają wspólnego, i serce mi mocniej nie bije na jego widok, bo widzę go co dzień, popadłabym w arytmię.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Czyli są takie panie a nawet i panowie którzy po latach mają co wspominać pomimo tego,że wyszły za mąż za kogo innego lub się ożenili z kim innym nawet z miłości.A że los jest jaki jest i nas przeszeregowuje w różne strony z różnych powodów i nie zawsze okolicznosci sprzyjają temu,żeby być do końca razem, to co to za grzech spotkać kogoś po latach zupełnie przypadkiem? Były święta i każdy przyjechał do rodzinnych stron jeżeli wyjechał i tu nie mieszka.Wiadomo,że każdy ma swoje życie lepsze lub gorsze,rodziny i niech tak zostanie.

Gość_1959
                Zgłoś
                Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę