Cześć, jutro tj. w sobotę godz. 16.30 w Ostrowcu spotkanie z Korwinem, w Regasie (Sandomierska 26a), wstęp wolny.
poprawione, dziękuję
O to pójdę i zapytam czy rozwalił unię od środka bo to obiecywał przed wyborami do europarlamentu
Nie wiem czy wiesz, ale JKM zrezygnował z bycia europosłem. Kasa to nie wszystko.
Brexit staje się faktem, to nie zasługa Korwina chociaż kierunek ten sam.
Zawijam kiece i lece
Wiem, że się zamienił, żeby wziąć udział w wyborach w Polsce.
https://www.theparliamentmagazine.eu/articles/news/movers-and-shakers-26-march-2018
Po czterech latach.
Korwin na premiera się nie nadaje ale w parlamencie posłem to chciałbym zeby był.
No i jak ten Korwin ? Co mówił ?
Pierdoły
18:35 - uważasz, że rząd zarabia pieniądze i się nimi dzieli z rządzonymi?
dużo było osób? Korwin już się przejadł, każdy wie że oszukuje na potęgę aby zapełnić swoje kieszenie bez dna. Ostatni raz mu ludzie uwierzyli 4 lata. Przy nim zostały same dzieciaki, ludzie poważni poszli swoją drogą, już nie dają się nabierać.
"Każdy wie że oszukuje na potęgę"? Pokaż kogoś kogo oszukał i powiedz jakie masz na to dowody, poszlaki. Jakoś ciężko liczyć na konkrety w przypadku takich oskarżeń.
szkoda gadać o Korwinie, stary dziadek, który nawija non stop ten sam makaron. Braknie go i cała wolność pójdzie w diabły. Po co nim się zajmować.
TAK JAK JUŻ NIE MA KOMUSZKÓW Z SLD HAHAHAHAHAHA
Janusz Korwin - Mikke, tak się pisze. Prawdziwe jego imię i nazwisko z urodzenia to podobno Ozjasz Goldberg. Wystarczy wpisać w google.
na stronie Wolność Ostrowiec - "przyszło sporo osób".... a było ich może ze 30 w tym 20 albo więcej działaczy z Ostrowca, Kielc, starachowic itp. $ lata temu było tych osób z 200 albo więcej. To już mówi o braku popularności dla Korwina albo o bardzo słabej ekipie z Ostrowca, która nie potrafi zjednać sobie ludzi. A w zasadzie kto tam teraz jest w tej partii z Ostrowca? Kto jest przewodniczącym? chyba większość poodchodziła po rozwiązaniu KNP....