Jutro o 17:00 na rynku miejskim, niech każdy weźmie kartkę i napisze na niej swój nick. Zaplanowane walki nago w kiślu. Dla wszystkich użytkowników Forum Ostrowiec darmowe
Serdecznie zapraszamy !!!
Co to znaczy "niech każdy weźmie kartkę...."? To jakiś rozkaz, bo ty tak chcesz? Ja na przykład nie mam ochoty ciebie poznać i sam sobie dobieram znajomych, to nie pisz mi niech każdy....
fela będzie w czerwonej sukience haha już raz zapowiadała występ nie tak dawno 2 tyg. temu na rynku a kisiel ma być czerwony załóż chociaż białą bieliznę
To jutro też ten występ duetu egzotycznego "Felice 123 & Ciemniak12"? Temat się rozwija, jeśli mają być nago....
Tylko uwazajcie , bo juz kilkadziesiat razy zapowiadala , ze wszystkim swoim oponentom zwymiotuje na buty :-D :-D. :-D
To się będzie nazywać Rigoletto w wykonaniu wybitnej śpiewaczki egzotycznej Felice123.
Idiota założył wątek i co 5 minut go idiotyzmami swoimi podbija. Gratuluje
No i ty idiotko też się wypowiedziałeś. Ćwiczysz już te arie z Rigoletta?
Pomyłka, przecież zapowiadane tak szumnie walki w kiślu miały prezentować zawodniczki wagi ciężkiej, ta co niby przeszła do podziemia a konkret wagi nabrała i jej ta druga lewa pusia.