Masz pewność, że oni udają tylko udają wariatów? Biorąc pod uwagę ich wieloletnią twórczość na forum można mieć wątpliwości. Zgadzam się, że oboje są w szponach nałogu od pisania w internecie, co do reszty- potrzebny specjalista, to nie zabieram zdania.
Po raz kolejny nazywasz mnie tym mianem. Ten wasz P.D( paranoiczny dzieciak pisany już z dużych liter ho ho) jednak to jest tytan intelektu, którego oboje panicznie się boicie, bo oskarżacie go o ujawnienie każdej waszej ewidentnej wpadki. P.D. nie martw się pomożemy Ci, my nieoskarżani też widzimy to co Ty.
Jacy "oboje"? Właśnie się przyznałeś do bycia P.D. - tytanie intelektu, hahahaha.
Ty wiesz, co znaczy określenie OBOJE! :):)No i bójta się OBOJE tego legendarnego waszego P.D, bo i On i My nadal będziemy śledzić wasz każdy oddech, nie tylko wpis.
Dzieciaku, a nadal jesteś prawnikiem, czy może już strażakiem albo aptekarzem?
"legendarnego waszego" - jesteś legendą tylko w swojej chorej głowie.
"On i My" - czyli Ty, Ty i Ty + Ty?
Beka.
"Beka" oj, skąd ja znam to określenie i czy to przystoi poważnej kobiecie....? to jest z was. Wszyscy się śmieją w Ostrowcu, jak się boicie jednej osoby,którą na dodatek nazywacie dzieciakiem, aby ją zdyskwalifikować a dyskwalifikujecie siebie:)) i dzieciak was rozpracowuje? to co z was za głąby?
Czyli widzisz we mnie kobietę? Okiiii.... Wg Ciebie diLuce to kasandra66, ciemniak12 to Felice123.
Mnie raz nazywasz ciemniakiem, a raz kasandrą. Wychodzi na to, że wg twojej chorej głowy jestem:
Felice123,
ciemniakiem12,
kasandrą66,
diLuce.
Jesteś zabawny i w bardzo łatwy sposób się ciebie "dyskwalifikuje" (pewnie miałeś na myśli "dyskredytuje", ale chora głowa nie przetworzyła jak trzeba. )
P.S. Dlaczego piszesz do siebie w 3-ciej osobie? :))))))))
P.S.2 Nie masz jakichś lekcji do odrobienia na poniedziałek?
Jestem Jolka lubie ssac z rozporka. Podaj numer telefonu to sie poseksimy :D Nie jestem dziwolagiem i nie bede kazala ci sie uczyc ortografii. Moge dorobic sprzedajac ci kamasutre :)