Nie podałaś godziny, od której można Cię spotkać?
Mam nadzieję, że uda mi się być od ok. 8.30. Będę chodzić po całym targu.
Można liczyć na szczerą rozmowę ????
Już nie przesadzaj, każda szczerość ma swoje granice.
Ha ha ten najaktywniejszy dyskutant, to pewnie będzie ciemniak12. Wreszcie poznacie się osobiście. Zwracaj uwagę na starszych panów.
Te ich dyskursy wyglądają jak sprzeczki ojca z córką .
Dziękuję, takiego upierdliwego, siejącego jadem i kąsającego boleśnie ojca, chyba nikt by nie chciał mieć. To nie są miłe "dyskursy".
Kiedy to spotkanie
W sobotę będą na targu ze wszystkich komitetów.
Kiedy tylko chcesz, zadzwoń do mnie i się spotkamy. 736624267 jak nie odbiorę to oddzwonię
A ja bym chętnie posłuchał co ma do ciekawego powiedzenia i zaprezentowania kandydat na radnego Zdzisław Marek Potocki.
Kandydaci PIS juz chodzą po domach z ulotkami
Zgadza się ,u mnie był ido każdego w bloku pukał
A może tak Hyda Park dla każdego kandydata na radnego proponuję Amfiteatr w Parku Miejskim
Np. w sobotę są chętni a raczej odważni ;/
Ja bym ciekaw byl co ma Maj do zaprezentowania.
Podobno w piątek ma się odbyć spotkanie kandydatów SIP...
Pisali coś na fb że spotkanie ma być na Polnej w cukiernii słodka manufaktura w godzinach popołudniowych
No i w dalszym ciągu nie wiem jakie ciekawe pomysły ma do zaproponowania kandydat na radnego Zdzisław Marek Potocki. Może tylko nazwisko ale w tym przypadku nie arystokratyczne. Chociaż zapewne chciałby bardzo żeby z arystokracją miało coś wspólnego.
Witam
No i Cud :) ! Udało się mi dziś spotkać kandydata na Radnego w naszym Ostrowcu Św. Skuteczny człowiek można było porozmawiać, zadać pytania, i też trochę... ;) za te 4 lata.
Ale wyszedł do ludzi nie bojąc się krytyki i opinii . jest OK