Ze mna zawsze jest jest fajnie i miło. Jeśli chcesz mnie poznać to napisz
podaj cel spotkania.Rozmawiać można ,ale czy na pewno chodzi o rozmowę?tak po prostu?
Powiem tak,przez jakieś 12 lat próbowałem poznać ludzie przez internet,gg,facebook,rozmowy były nieraz długie i interesujące.Próbowałem potem kogoś spotkać na żywo,żeby kontynuować rozmowy,również z Ostrowca ale i z innych miast.Nigdy się to nie udało.Dlaczego?Ponieważ w świecie konsumpcji i wygodnictwa nie ma miejsca na zwykłe spotkania "żeby porozmawiać".Ludzie spotykają się na randki,żeby zrobić interes,żeby załatwić sprawę.Widziałem mnóstwo rozmów czatowych,gdy ludzie próbowali się spotkac,poświęcili mnóstwo czasu na to aby przekonać tę drugą osobę do znajomości,w niebanalne sposoby.
Ja tej pracy włożyłem za mało,nie przekonałem nikogo.A teraz nagle na forum ktoś próbuje po prostu poznać i się spotkac ,bez niczego,tak za darmo ?Jeśli ci się to uda,daj znać,bo ja się wypaliłem i od 3 lat zrezygnowałem ze znajomych.
Miałem dokładnie tak samo jednak okres szukania to około 8 lat potem około 3 lat przerwy aż do ubiegłego roku. Spotkałem się z trzema kobietami i nic się nie zmieniło. Mam kilka osób znajomych, których można policzyć na palcach jednej ręki, poznanych na necie i utrzymujemy kontakt choć co prawda słaby. Nie mam ochoty zawierać nowych znajomości bo i tak zakończą się po pierwszym spotkaniu o ile uda się do niego doprowadzić.
Hej,mam nadzieje że znajdziesz osobe z którą miło spędzisz czas tzn.porozmawiasz,popiszesz ,wypijesz dobrą kawę.Ja wiem że jak byš spotkał mńie i spojžał w oczy to juž ....."dlatego zycze duzo milosci i radošci w kazdym dńiu codIennym
Wprowadzasz mnie w zakłopotanie