Witam,
czy w Ostrowcu są jakieś zajęcia ze sportów walki dla osob 30+?
Najbardziej interesowały mnie krąg maga, ale może też być boks lub coś podobnego.
Sportowcem już nie będę, ale w ramach rekreacji coś bym potrenował.
taekwondo w poniedziałki w szkole 7 dla takich własnie
W Fitness Klubie- Olimpia
Co można w olimpii ćwiczyć, bo na stronie nic nie piszą i z tego co pamiętam to miejsca też tam za dużo nie ma takie zajęcia.
Od września 2014 Olimpia poszerzyła ofertę o zajęcia grupowe (nowa duża sala fitness po remoncie oraz nowa sala wolnych ciężarów ) .Nowa strona już niebawem. Zapraszamy!
A jakie są te zajęcia grupowe, może zanim będzie ta strona to dowiemy się z forum.
Zapraszamy na zumbę (trwają zapisy na zumbę kids dla dzieci ) , aerobik ,step ,pilates , jogę ,zajęcia fitness senior no i sporty walki właśnie .Szczegółowe informacje pod nr 41 2470000 i w siedzibie klubu.
OKSW świętokrzyska 8; wtorki i czwartki godz. 20.00, polecam sam trenuję...
zajęcia w OKSW nazwał bym bardziej ogólnorozwojowe z elementami KICKBOXINGU, trener daje daje w kość aczkolwiek brakuje trochę walki na ringu... poza tym jak najbardziej polecam
40 zł m-c + 10 zł i masz dowolną ilość wejść na siłownie...
Witam, dziękuję za poradę. Pewnie pojawię się w Dragonie, ale w następnym tygodniu. W tym tygodniu u mnie kołomyja. Zajęcia ogólnorozwojowe z elementami kickboxingu mogą być.
Odradzam Dragona jak tylko mogę. Przyrządy na siłowni ledwo się trzymają, albo wcale nie działają. Na zajęciach z sekcji "30+" jest więcej osób 17-25 letnich niż tych 30 +.
nikt nikomu nie zabroni przychodzić na zajęcia ponieważ nie ukończył 30 roku życia, z tego co wiem to jedyna grupa, która ma normalnego trenera...