21:25. To jedź do agencji towarzyskiej i się odwdzięczaj, a nie rób tu dziadostwa na forum.
A czy ja kogos do czegos zmuszam nie. jestem nauczony ze za przyjemnosci sie nalezy odwdzieczyc w taki czy inny sposob.
Sex za kasę no właśnie to najstarszy zawód świata gość stawia sprawę jasno i uczciwie i nikogo nie oszukuje o co mu chodzi
21:50. Jeśli świadczysz takie usługi, to się zgłoś, albo wyślij żonę lub córkę. Przecież to takie normalne według ciebie.
Jak komus niepasuje to niech nieczyta my chcemy czytać ,mnie wkur jak pisze ktos o tej ortografi ,powtarzam koło d mnie i wielu to lata do niczego to niejest potrzebne ,wazne ze wiadomo o co chodzi,na klasówce dzieciom w szkole wypominac i robic kartkówki a nie powaznym ludziom
22:04. Na tym forum można zabrać głos jedynie pisemnie. Jeśli ktoś nie umie pisać po polsku, pomimo tego, że jest Polakiem, to niech nie pisze i wydaje polecania, żeby nie czytać. To po jakiego Bolka piszecie te swoje wypociny analfabetów i nie jest wam wstyd?Znajomości języków obcych nikt od was nie wymaga, a języka ojczystego, głąby!
21;58 muszę cię rozczarować nie świadczę takich usług i nie posiadam żony i córki a ty uważasz się za osobę [normalną] ktoś kiedyś powiedział strzeżmy się ludzi normalnych
22:23. "Ktoś kiedyś powiedział" ha ha ha jaki intelekt, takie autorytety.....ktoś kiedyś.....
Tłumoku cóż ze jesteś bogaty jak analfabeta spoTkania się pisze
Dokładnie. Bogactwo Ci nie pomoże jak takie tempiradlo z Ciebie
Wesołki..Bogaty wie czego chce.Wy odsyłacie go na inne portale,zachowujecie się beeee.Która tam nie szuka sponsoringu..haaa