Kasa zarobiona oczywiscie nie w tym kraju bo tu nierobom sie kase rozdaje oplacilo sie siedziec 10 lat w norwegi by miec w tym wieku spokojne zycie czego wy zazdroscicie tylko nienapiszecie tego nawet tutaj bo wstyt sie przyznac ze nic nie macie nawet przed soba lepjiej zgnoic za ortografie.
20:57. To może już lepiej pisz po norwesku, nauczyłeś się, czy tak samo, jak polskiego?
Ty amebo nawet nie wiesz co znaczy bogaty. Zarobiles parę groszy i palisz głupa, że jesteś bogaty, a za rok,dwa, będziesz golas.
20:57 lepjiej nie pisz tumanie już nic bo oczy bolą apropo gdybyś był bogaty jak piszesz ,,bogaty" To byś nie szukał tu kobiety bo bys ja miał. ALE PEWNIE COŚ Z TOBA NIE TAK ze tak obnisisz się z tym ze jesteś bogaty.Ok.twierdzisz ,ze byłeś w (n)orwegi,ze jesteś bogaty, a co na to lekarze......?????
to ty nie bogaty tylko ciulacz co pare zeta odlozyl w skarpete .za duzo zeby przepic za malo zeby sie ustawic.podejrzewam ze taki kapital jakim dysponujesz i okreslasz jako bogactwo ,niektorzy ludzie przepijaja ,lub przegrywaja w jedna srednia noc.pozdrawiam
20:12. Tak sądzisz? Słownik rośnie w oczach hahahaha
Hej krytykanci bogatego boicie się że wasza córka lub żona może pójść na ten sponsoring ?
20:47.Boimy się kontaktów z oszustami i na dodatek niedouczonymi ;)
Czemu myslisz ze jestem oszustem z ciekawosci napisalem ten watek jak sie ktos trafi fajnie stac mnie a ze jestem glupi trudno nikt nie jest idealny. Moze sie trafi dziewczyna ktora chce zarobic troche kasy a niebedzie patrzec jak sie co pisze.
21:03. Dlaczego wziąłeś to Forum za tanią agencję towarzyską? Są odpowiednie portale do tego typu ogłoszeń. Masz kasę, jak twierdzisz i jesteś sam, czyli jednak pieniądze szczęścia nie dają, a miłości i tak nie kupisz.
Jestem sam bo chce i lubie ten sport a niejestem swinia by zdradzac swoja kobiete.
Dlaczego zakładasz że jest oszustem na jakiej podstawie ?
Dobra koncze te rozmowki ide na te pseldo miasto sie zabawic. Odrazu wyprzedzam kolejny wpis to czemu tu mieszkasz a dlatego ze tu stawiam dom i tu mam niedoluczona rodzinke.oferta nadal aktualna.
Uczciwi ludzie nie dają takich ogłoszeń. Uważasz, że sex za kasę jest normą społeczną wśród uczciwych ludzi? Mnie taki wątek obraża. Niech sobie szuka wśród przydrożnych panienek. Wpis z godz. 21:11 potwierdza moją opinię.
A czy ja kogos do czegos zmuszam nie. jestem nauczony ze za przyjemnosci sie nalezy odwdzieczyc w tki czy inny sposob.