Groszek nie ma w tym miejscu racji bytu.
dokladnie ... bo tych groszków za dużo jest
no i pobliskie warzywniaki, sklepy spożywcze kioski padną :)
5 marketów ich nie ruszyło, to i 6 nic nie zrobi.
Popieram!!!
A kto na tym zarobi?Czyj jest Groszek,albo Biedronka?
Tego kto zainwestował w budowe lub przebudowe budynku/pawilonu pod wymagania sieci,bierze niezłą dzierżawe co m-c za to od sieci,umowy są długoletnie,bo sieć w każdej chwili może zwinąć interes i nie musi się zastanawiać co zrobić z majątkiem trwałym czyli budynkami,a tak płaci dzierżawe właścicielowi obiektu który cały czas jest jego własnością,tak się kręci lody,proste?,chyba tak.
ciekawe na ile ta buda byla ubezpieczona
A mnie tam brakuje namiocika ,to było miejsce spotkań towarzyskich .Namiociku wróć
Wierzcie mi jeśli coś tam zbudują to nie prędko ...
Wystarczy spojrzeć na mapę lub na ziemię zimą...(:
Myślę ,że stanie tam ponownie namiot z ciuchami i to w niedługim czasie.Za dobry biznes,żeby z niego tak łatwo zrezygnować!
Bardzo Ci się Klaudia nudzi?
Wszystkich dobrze poinformowanych zapraszam na 11-listopada aby mogli zobaczyc ich wysniony "Groszek", wybudowany w kilka godzin.
Otwarcie zapewne rownie szybko.
Nie brakuje tutaj na forum tak zwanych bajcarzy .Miał być Groszek wedlug nich a znow stoi Ciucholand .Ojjj ludzie zajmijcie sie swoimi sprawami a nie obgadujcie innych .Ps .ale to sa pozostałosci po babciach co dawniej siedzialy przed domem i obgadywaly .Teraz jest inna epoka i ludzie siedza na Necie i tez obgaduja .
Twoje babcie siedziały przed domem i obgadywały ?,bo moje nie, miały dużo ciekawsze zajęcia.Informacje o otwarciu sklepu tego,lub innego nie należą do działu "plotek i obgadywań" <areosil> nawet przekazane przez internet.
Wczoraj otworzyli, wreszcie.