spalony ciucholand na 11 listopada zastąpi market - Groszek, czy nie lepiej ten skrawek Ziemi zagospodarować jako skwer ....
To prywatny teren nalezacy do S.B.
Nie lubie groszków wole małe osiedlowe sklepiki i nawet jak w groszku będzie taniej o kilka,-naście groszy moja noga tam nie postanie.
W groszku znajdą inni zatrudnienie, a w sklepiku zarabia jedna osoba duże pieniądze. Lepiej żeby 10 osób zarabiało 1300 niż trzy 3100.
uuu to te małe prywatne żyły złota polecą.................
Szybko plotka buduje. Z prędkością światła.
Biedronka nie groszek.
A tak naprawdę to w tym rejonie potrzebny jest taki sklep
Groszek to chyba najdroższy sklep w całym Ostrowcu! A Biedronka? Po co ona komu akurat tam? Nie wystarczą Wam 4 markety do których jest 5 minut drogi? ;/
Towary w Groszkach są firmowe,a w Biedronkach?
Dlatego ceny są trochę wyższe,ale towar pierwsza klasa.
W groszku firmowe hehe,popatrz na etykiety firm produkujących dla biedrony,są to znane firmy tylko jako producenci dla marketu przyjmują zwykle inną nazwę,jakiś tam skrót i sp.z o.o.,ale adresy i dane kontaktowe zostają te same,i skład produktu tylko w innej kolejności,sprawdzałem osobiście na przykładzie keczupu znanej firmy Ro...i,a dla biedrony zwało się to firma rodzinna R&Sp.z o.o.,a reszta ta sama co oryginał,inne duże markety to mają barachło za psie pieniądze,a w groszku jest bałagan inna cena wisi a inną się płaci,tzn wyższą,bierzcie paragony i sprawdzajcie
Chyba lepiej, bo sklepików w tym rejonie jest wystarczająco dużo. Tylko referendum w tej sprawie raczej nie będzie:)
Jestem za agencja tow. lub klubem GO GO.
oczywiscie tylko zeby tam panowie nago tanczyli. bo wo ostrowcu fajnych facetow malo jest i jestesmy glodne na dobre widoki. :p
Moga budować i 10 ich problem czy będą mieli obrót w sprzedaży.Jedno mnie tylko martwi ta architektura "bunkrów" obitych blachą lub betonem beznadziejnie zaprojektowanych- kto/ wydaje takie decyzje i ppozwala na takie szkarady powinien siedzieć w pierdlu
Nieeeeeeeeeeeee, chcemy namiociku z ciuchamiiiiii
Kiedy zaczną to sprzątac bo smierdzi
nie no może jeszcze coś się wybierze i kupi :)