Jkis czas temu pisałam na ten temt i nic nie wyszło moze teraz ogłaszam spotkanie na moscie ul. Mostowa w niedziele 17.01.2016 i 24.01.2016 godz. 14,30 Oczywiscie jak dopisze pogoda ;) co wy na to?
ja będę na 1000% jak dopisze pogoda
Do wszystkich biegających po Samsonowicza. Uważajcie na watahy dzików grasujące przy tej ulicy. Wcale nie żartuję. One mogą być niebezpieczne. Niektóre stada liczą po 20 sztuk, w tym młode. One mogą zaatakować. Zalecam zaopatrzenie się w gaz pieprzowy.
tak i moze jest ale wczesnie rano lub w nocy
Gdzie jest ul .Mostowa?Pytam poważnie, bo chciałabym tez pobiegać.
a kijkowiczów można skrzyknąć? ja chodzę z kijkami ale nie mam z kim a samej niebezpiecznie jakoś.
jest za lecz nie po ul.samsonowicza gdzie masę ołowiu wydobywającą się z rur przejeżdżających aut mam wdychać ? biegajmy z dala od ulic np.wzdłuż kamiennej wałami w stronę Bałtowa
Mostowa jest odcięta od swiata i tam tylko spaćery zostają i bieganie.Miasto zapomniało o tej ulicy.Jak tam sobie ludzie radzą to szok nie ma zadnego połączenia.Pozdrawiam
odciety od świata jesteś ty gosciu z wcoraj godz. 22,20 najpierw sprawdz a nastepnie pisz ...na mostwej jezdza busy do miasta jest piekna nowa droga oraz chodniki i droga dla rowerów.... wiec pełen ,,wypas,, to chyba mam racje pisząc ze ty jestes odciety od świata
To tak chyba nie do końca jest prawda. Jakie busy jeżdżą po Mostowej?, jakie ścieżki rowerowe?. To nie ta ulica z opisu "Gościa" z g. 9.48. Prawdą jest, że praktycznie nie ma żadnego połączenia i to, że zapomniano o nas, mieszkańcach tej ulicy.
mozesz podac tel. lub maila zadzwonie i sie umowimy na kijki
ul.Mostowa to ulica ktora łączy obwodnice w kierunku na Hute Celsa
z "kijkami" też?
prosze o namiary zadzwonie
jak bedzie tak ja dzis bedę o14.30
i co bedziecie? Jest fajna pogoda ;)