Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Spacer, bieganie dla zdrowia po ul. Mostowej, Samsonowicza. Szukam osób 45+

Ilość postów: 16 | Odsłon: 807 | Najnowszy post
  • Spacer, bieganie dla zdrowia po ul. Mostowej, Samsonowicza. Szukam osób 45+

Jkis czas temu pisałam na ten temt i nic nie wyszło moze teraz ogłaszam spotkanie na moscie ul. Mostowa w niedziele 17.01.2016 i 24.01.2016 godz. 14,30 Oczywiscie jak dopisze pogoda ;) co wy na to?

Gość_IZA
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Spacer, bieganie dla zdrowia po ul. Mostowej, Samsonowicza. Szukam osób 45+

ja będę na 1000% jak dopisze pogoda

Gość_ania
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Spacer, bieganie dla zdrowia po ul. Mostowej, Samsonowicza. Szukam osób 45+

Do wszystkich biegających po Samsonowicza. Uważajcie na watahy dzików grasujące przy tej ulicy. Wcale nie żartuję. One mogą być niebezpieczne. Niektóre stada liczą po 20 sztuk, w tym młode. One mogą zaatakować. Zalecam zaopatrzenie się w gaz pieprzowy.

Gość_Mieszkaniec
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Spacer, bieganie dla zdrowia po ul. Mostowej, Samsonowicza. Szukam osób 45+

tak i moze jest ale wczesnie rano lub w nocy

Gość_ania
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gdzie jest ul .Mostowa?Pytam poważnie, bo chciałabym tez pobiegać.

Gość_elka
          Zgłoś
          Odpowiedz

a kijkowiczów można skrzyknąć? ja chodzę z kijkami ale nie mam z kim a samej niebezpiecznie jakoś.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jest za lecz nie po ul.samsonowicza gdzie masę ołowiu wydobywającą się z rur przejeżdżających aut mam wdychać ? biegajmy z dala od ulic np.wzdłuż kamiennej wałami w stronę Bałtowa

Gość_polak mały
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Spacer, bieganie dla zdrowia po ul. Mostowej, Samsonowicza. Szukam osób 45+

Mostowa jest odcięta od swiata i tam tylko spaćery zostają i bieganie.Miasto zapomniało o tej ulicy.Jak tam sobie ludzie radzą to szok nie ma zadnego połączenia.Pozdrawiam

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

odciety od świata jesteś ty gosciu z wcoraj godz. 22,20 najpierw sprawdz a nastepnie pisz ...na mostwej jezdza busy do miasta jest piekna nowa droga oraz chodniki i droga dla rowerów.... wiec pełen ,,wypas,, to chyba mam racje pisząc ze ty jestes odciety od świata

Gość_xxxx
                Zgłoś
                Odpowiedz

To tak chyba nie do końca jest prawda. Jakie busy jeżdżą po Mostowej?, jakie ścieżki rowerowe?. To nie ta ulica z opisu "Gościa" z g. 9.48. Prawdą jest, że praktycznie nie ma żadnego połączenia i to, że zapomniano o nas, mieszkańcach tej ulicy.

Gość_mieszkanka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

mozesz podac tel. lub maila zadzwonie i sie umowimy na kijki

Gość_g..
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

ul.Mostowa to ulica ktora łączy obwodnice w kierunku na Hute Celsa

Gość_xxxx
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

z "kijkami" też?

Gość_oś
      Zgłoś
      Odpowiedz

prosze o namiary zadzwonie

Gość_g..
        Zgłoś
        Odpowiedz

jak bedzie tak ja dzis bedę o14.30

Gość_jara
          Zgłoś
          Odpowiedz

i co bedziecie? Jest fajna pogoda ;)

Gość_Iza
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska