Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

SP nr 1 - niemiecki

Ilość postów: 6 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „SP nr 1 - niemiecki”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: SP nr 1 - niemiecki

a która to polonistka?Mnie też uczyła taka czarna le to było 15 lat temu

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

A ile masz tych dzieci że "wszystkie chodzą", do wszystkich pań? Konkretnie, do której? Która prowadzi fajnie lekcje, bo jest ich tam bodajże 3.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

idź do szkoły można pójśc na lekcje a nie tu rankingi robić , akurat pań jest więcej niż 3, bo pań jest 5 ... A dzieci mam 3 ,ale gdy jedna pani była na macierzyńskim miały z innymi zajęcia. poza tym chodzą akurat na kółko do tej która ich nie uczy ...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Poza tym ten wątek jest o niemieckim ...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Oj rodzice najlepiej nich stawia same 5 i będzie OK. W moich czasach uczeń był uczniem a rodzic rodzicem obecnie rodzic jest "dyrektorem" który powinien wybierać kadrę, a uczeń? ... robi wiele ale nauki w tym mało.

Zawsze w każdej szkole są lepsi i gorsi, mniej i bardziej wymagający nauczyciele, nie ma w życiu ideałów, a najgorsi są obecni "rodzice"

PS nie jestem nauczycielem ale mnie szag trafia jak chodzę na wywiadówki do mojego dziecka i słyszę wypowiedzi rodziców.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Fakt, rzadko się spotyka tak rozsądnych rodziców jak Pani w obecnych czasach. I jeszcze jedno - im głupszy rodzic, tym ma większe pretensje i roszczenia o wszystko. Rodzice na poziomie to niestety mniejszość, ale na szczęście i tacy są.

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 2 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę