Mnie tez tak polecali w salonie,ale dzięki za podpowiedź i czekam na dalsze opinie.
Prawdę powiedziawszy bardziej mi się podoba design i firma tego pierwszego,ale to nie zawsze idzie z parą z jakością.
ok
warto go kupić
Mam x8 od prawie roku telefonik fajny ale ma wiele do poprawienia trzeba się do niego długo przyzwyczajać. Dla mnie wadami są na przykład zrywanie połączenia i wieszanie Wifi.
Pobieranie plików z neta to koszmar . Na wyświetlaczu połączenie niby jest , muszę restartować wifi . Kilka razy zawiesił mi się jak ktoś dzwonił w żaden sposób nie można było odebrać . Ostatnio nie ładował się restart pomógł. Do obsługi tylko tyko palec i powoli bo z myśleniem też ma opory. Aparat tragedia . Video jest jak na takie coś ok.
Bateria marna jak chcesz się bawić to ładowarka musi być podłączona . Ładuję go co dwa dni jak tylko dzwonie i odbieram. Oglądając czy grając więcej wytrzymuje mój 2letni laptop. Ja telefonu bym nie polecał w obecnym czasie.
Mnie głownie chodzi o używanie wifi za granicą(z hotelu),lub
,,od kogoś",oraz normalne używanie telefonu.
Chyba jednak zdecyduję sie na samsunga,chociaż sonyericsson mi się
bardziej podoba.
Samsung Galaxy mam i nie polecam bateria trzyma 2-3 dni przy minimalnym użytkowaniu