Jak w temacie-obie oferty są w mixie(ten 1 za 1zł.,a ten drugi z dopłata 50zł.)
domyślam się, że ten pierwszy to XPERIA X8.
Truny wybór szczerze mówiąc. Galaxy ma nowszego androida (2.2 - m.in automatyczna jasność i dualtouch albo multi - nie wiem) i większy wyświetlacz, ale gorzej reaguje na dotyk. Natomiast X8 ma tego starszego androida (2.1), ale jest przyjemniejszy w obsłudze.
Co do baterii to raczej w Galaxy dłużej trzyma.
Mimo tej gorszej obsługi wybrałbym Galaxy Mini.
Mnie tez tak polecali w salonie,ale dzięki za podpowiedź i czekam na dalsze opinie.
Prawdę powiedziawszy bardziej mi się podoba design i firma tego pierwszego,ale to nie zawsze idzie z parą z jakością.
Czyli z tego wynika,że jest lepszy samsung rozumiem?
Mam x8 od prawie roku telefonik fajny ale ma wiele do poprawienia trzeba się do niego długo przyzwyczajać. Dla mnie wadami są na przykład zrywanie połączenia i wieszanie Wifi.
Pobieranie plików z neta to koszmar . Na wyświetlaczu połączenie niby jest , muszę restartować wifi . Kilka razy zawiesił mi się jak ktoś dzwonił w żaden sposób nie można było odebrać . Ostatnio nie ładował się restart pomógł. Do obsługi tylko tyko palec i powoli bo z myśleniem też ma opory. Aparat tragedia . Video jest jak na takie coś ok.
Bateria marna jak chcesz się bawić to ładowarka musi być podłączona . Ładuję go co dwa dni jak tylko dzwonie i odbieram. Oglądając czy grając więcej wytrzymuje mój 2letni laptop. Ja telefonu bym nie polecał w obecnym czasie.
A w jakim mixie dają takie dobre telefony? zazwyczaj to dają jakieś leżaki magazynowe...
chyba normalne,jeśli telefon kosztuje w detalu 2600 zł to trzeba na czymś go odbić a więc wysoki abonament ok 100 zł...jeśli chcesz mieć bajery to płać mnie np wystarczy f480 samsung na kartę w orange POP karta na 10 m-c za 200zł+ 30 zł gratis.
Mnie głownie chodzi o używanie wifi za granicą(z hotelu),lub
,,od kogoś",oraz normalne używanie telefonu.
Chyba jednak zdecyduję sie na samsunga,chociaż sonyericsson mi się
bardziej podoba.
Samsung Galaxy mam i nie polecam bateria trzyma 2-3 dni przy minimalnym użytkowaniu