Przepraszam - w Kielcach są takie same jak w Ostrowcu.
Do Senatu w kielcach jest inna lista
Kukiz bez programu lepszy niż KOPACZ kłamczucha. Postraszyła mnie, ze dopłat do rolnictwa nie dostanę i wolę je stracić niż żyć w takiej POLSCE, rządzonej przez takich ..... ludzi?
ej, a widzieliście, że po raz kolejny o mandat ubiega się ten gość z NIK-u, znów z listy PSL, przynajmniej jest wierny swoim przekonaniom partyjnym :) mimo, że jest bezpartyjny.
tym razem jednak brat Jarubasa wygryzł go z końca listy i startuje z pozycji 29 - Kazimierz Cymerys
Fajna demokracja którą proponujesz - zabieranie ludziom dowodów w imię "wyższych " celów. No ale cóż jaka partia taki elektorat. To która to to zagłosuję na inną.
Zwyczajnie nie mogę uwierzyć, że dalej chcecie słuchać kłamstw. Było 8lat już. Trzeba się jakoś ratować i wcale nie wybieram Pisu, o ile na Dudę trzeba było głosować o tyle dziś mam szerszy wachlarz możliwości.
Było 8 bardzo dobrych lat, rozwój pomimo kryzysu i oby gorzej nie było.
Proszę podać konkretne przykłady tego wielkiego rozwoju, zamiast powtarzać w kółko, że takowy był. Wzrost bezrobocia, wzmożona emigracja zarobkowa, rozwarstwienie społeczne, zamykanie kopalń i stoczni i wiele innych przykładów, które były przytaczane w kółko więc powtarzał ich nie będę, pokazują zupełnie co innego.
Przecież 8 lat i 4 lata temu zwolennicy po proponowali dokładnie to samo...
PiS wreszcie będzie rozwój i nie będziemy pracować do śmierci i jeden dzień dłużej.