Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Sonda wyborcza: Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach? (Wybory parlamentarne 2015)

PIS

Gość_xxc
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Sonda wyborcza: Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach? (Wybory parlamentarne 2015)

Z tych dwóch to ja już wolę Panią Kopacz. W rozmowie i odpowiedziach konkretna, rzeczowa, z dystansem do samej siebie. Jest to kobieta z klasą i z każdej sytuacji potrafi wyjść z twarzą, swojej racji dowodzi wyłącznie mądrymi argumentami, nie unosi się gniewem i nigdy nie można jej sprowokować. Ponadto ma mocne poglądy, nie obiecuje rzeczy nie do spełnienia a stanowczość to też jej "obowiązkowa" cecha. Sama jestem taką osobą i chcę aby Polską też rządzili tacy ludzie. Nie lubię kłamców, nie jestem łasa na obiecanki, bo wolę gorzką prawdę niż właśnie słodkie kłamstwo tzw. przedwyborcze przyzwolenie politykom na otumanianie ludzi.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

nie wiem czy ty tak na powaznie mówisz. przeciez pani kopacz slowa prawdy nie powiedziala tylko co chwila sie kompromituje, stanowczośc? prosze cie, przeiez ona jest przeciwienstwem stanowczosci co pokazala przy sprawie emigrantow. a poglady ma tak mocne jak jej tux z brukseli powie, a tuxowi powie kanclerz merkel

Gość_mariano pazdziollo
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 151

Odp.: Sonda wyborcza: Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach? (Wybory parlamentarne 2015)

Koleżanko z 15:11 , no proszę Cię, daj już spokój. Obejrzyj z łaski swojej ten materiał https://www.youtube.com/watch?v=cgYMIpMkxnk

Wspaniała, opanowana, pani premier (szczęście że nie moja pani premier) Jak nie włażenie na stołki w Japonii to "naród śląski" Zakończmy 25-ego tą żenadę i śmieszność.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 167

Odp.: Sonda wyborcza: Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach? (Wybory parlamentarne 2015)

15:11 żartowałaś prawda?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 146

Po raz kolejny zwracam uwagę - o epidemiach wśród "uchodźców" już dawno informowały zagraniczne media (nie powiązane z Al Dżazirą) oraz ONZ i WHO. Czemu wtedy "polskie" media o tym nie mówiły, a teraz robią aferę bo mówią o tym polityczni przeciwnicy po?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 147

Zagłosuję na Korwina, moi dziadkowie na lewicę. Wiedzą, że niedługo umrą wiec im nie zależy, byle tylko dowalić młodym, a my się będziemy męczyć. Trzeba poczekać jeszcze te 20-30 lat, chociaż wtedy może być już za późno.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

4lata to za długo a ty marzysz o 20-30 latach? Polski może już nie być... Wybierzmy mądrze a dziadkom zabierz dowody./ Ten Korwin kontrowersyjny ale w sumie lepsze to niż ci co już pokazali co potrafią.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zagłosuję na PiS i dobre zmiany dla Polski.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 153

NIE GLOSUJCIE NA TYCH BEZ PROGRAMU!!!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Programu nie ma jedynie Kukiz.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

tylko PiS. Ośmiorniczkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

A to tylko PiS i PO jest? Włącz TV. Może być nawet TV Republika.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 159

"Programu nie ma jedynie Kukiz.

Gość

Dziś, 20:10 "

I tak się kończy oglądanie żałosnych mediów, które naginają rzeczywistość. Kukiz w wywiadzie powiedział "nie mam programu, mam strategię rozwiązywania problemów", a media ucięły drugą część wypowiedzi i wyszło, że Kukiz niby nie ma programu

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dziecko... ja nie oglądam tv... Kukiz nie ma programu, ponieważ nie przedstawił żadnych rozwiązań, nie przedstawił tej swojej strategii. Jedynie powtarza jak mantrę, że wprowadzi JOWy, a do tego jeszcze jakieś banały, że on zrobi wszystko lepiej. Ja chcę wiedzieć w jaki sposób to zrobi, bo na populizm to mnie złapie. A tak dla jasności to akurat Kukiza w miarę popieram, bo chcę odsunięcia od władzy po, nie za bardzo chcę też pis (chociaż wiem, że wygra) i na pewno nie wyobrażam sobie głosowania na zl, psl czy nowoczesną wersję po. Niestety zniechęca mnie troszkę właśnie ten jego brak programu.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Oczywiście chciałem napisać, że na populizm to mnie nikt nie złapie...

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 174

to co chcesz stary i dojrzały guru (sory, ale teksty do osoby, której w ogóle nie znasz pokroju "dziecko" dyskwalifikują cię jako poważnego człowieka) programu, który nie jest populizmem? Obietnicy obniżenia podatków? Zmniejszenia biurokracji? No proszę cię, sam bredzisz jak dziecko, bo NIKT ci nie da programu, w który można by uwierzyć. Ja waham się między Kukizem, Korwinem, a Stonogą (trzeba by brać zaświadczenie i jechać głosować do Kielc).

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Świadomy wyborca wiedziałby, że w Ostrowcu są identyczne listy jak w Ostrowcu... Reszty nawet nie skomentuję bo ewidentnie nie znasz znaczenia słowa populizm...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -