Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Sonda wyborcza: Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach? (Wybory parlamentarne 2015)

Nie będę głosował na PIS, gdyż klauzula sumienia mnie na to nie pozwala.PO nie biorę pod uwagę, natomiast odpowiada mnie Zjednoczona Lewica szczególnie w wersji zdecydowanie odmłodzonej.Do gościa z 22.24 historycznie podchodząc do sprawy przyjrzyj się kandydatom z innych partii i temu jaka jest ich przeszłość.Dla mnie liczy się tu i teraz a nie odległa przeszłość ,choć ją dobrze pamiętam.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Sonda wyborcza: Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach? (Wybory parlamentarne 2015)

Zjednoczona lewica? Chcesz oddać biedne dzieci z domów dziecka do adopcji gejom? Gratuluję.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Odp.: Sonda wyborcza: Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach? (Wybory parlamentarne 2015)

Na każde inne ugrupowanie, byleby tylko nie na PIS.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja właśnie na PIS będę głosował. Namawiam też do tego wszystkich z mojej rodziny (oni zwykle nie chodzą w ogóle na wybory).

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

Odp.: Sonda wyborcza: Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach? (Wybory parlamentarne 2015)

Ja też tak zrobię oby nie PIS

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Oczywiście, że na PIS ;)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

zaglosuje na tego kogo ulotek nie będę miał naśmiecone na wycieraczce i skrzynce na listy pozostałych zglosze o zaśmiecanie bo parcie na koryto nie zwalnia ich z respektowania regulaminu osiedla gdzie jest specjalna kuweta na ulotki

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

pojemnik na reklamy a nie ulotki wyborcze.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

PIS

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

PIS,PIS,PIS I JESZCZE RAZ PIS .ZMIANA MUSI NASTĄPIĆ JAK NAJSZYBCIEJ.DAMY INNYM SZANSĘ.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Oczywiście że PIS. Innej opcji nie widzę.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

PiS zmiany są potrzebne.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Chociaż mam zastrzeżenia do wierchuszki, to doły Pis są patriotyczne, (PO partia cwaniaków - głupich cwaniaków bo na krótką metę tam są specyficzni ludzie i to widać po mordach) tak że PIS.

Gość_123
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja moja rodzina i znajomi wsxyscy na Kukiza

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Dokładnie zmiany, ale nie kosmetyczne, tylko konkretne, dlatego zdecydowanie KORWiN.

Gość_umber
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Ale PIS już był!!!Przecież są inne partie!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Głosujmy na Prawo i Sprawiedliwość

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

PSL

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę