Nie będę głosował na PIS, gdyż klauzula sumienia mnie na to nie pozwala.PO nie biorę pod uwagę, natomiast odpowiada mnie Zjednoczona Lewica szczególnie w wersji zdecydowanie odmłodzonej.Do gościa z 22.24 historycznie podchodząc do sprawy przyjrzyj się kandydatom z innych partii i temu jaka jest ich przeszłość.Dla mnie liczy się tu i teraz a nie odległa przeszłość ,choć ją dobrze pamiętam.
Zjednoczona lewica? Chcesz oddać biedne dzieci z domów dziecka do adopcji gejom? Gratuluję.
Na każde inne ugrupowanie, byleby tylko nie na PIS.
Ja właśnie na PIS będę głosował. Namawiam też do tego wszystkich z mojej rodziny (oni zwykle nie chodzą w ogóle na wybory).
Ja też tak zrobię oby nie PIS
Oczywiście, że na PIS ;)
zaglosuje na tego kogo ulotek nie będę miał naśmiecone na wycieraczce i skrzynce na listy pozostałych zglosze o zaśmiecanie bo parcie na koryto nie zwalnia ich z respektowania regulaminu osiedla gdzie jest specjalna kuweta na ulotki
pojemnik na reklamy a nie ulotki wyborcze.
PIS
PIS,PIS,PIS I JESZCZE RAZ PIS .ZMIANA MUSI NASTĄPIĆ JAK NAJSZYBCIEJ.DAMY INNYM SZANSĘ.
Oczywiście że PIS. Innej opcji nie widzę.
PiS zmiany są potrzebne.
Chociaż mam zastrzeżenia do wierchuszki, to doły Pis są patriotyczne, (PO partia cwaniaków - głupich cwaniaków bo na krótką metę tam są specyficzni ludzie i to widać po mordach) tak że PIS.
Ja moja rodzina i znajomi wsxyscy na Kukiza
Dokładnie zmiany, ale nie kosmetyczne, tylko konkretne, dlatego zdecydowanie KORWiN.
Ale PIS już był!!!Przecież są inne partie!
Głosujmy na Prawo i Sprawiedliwość
PSL