ale natryskowe opalanie brudzi, jak założę elegancką sukienkę i wybrudzi?
Gościu z 22:42,pytanie brzmi które solarium najlepsze a nie czy szkodzi. Więc po co te mądrości. Też uważam że najlepszy jest Bursztynek na Ogrodach, mają teraz lampy kolagenowe, super, polecam łóżko z natryskiem nr 1 :-)
sztuczne czekolady:) opaleniznę z solarium do opalenizny naturalnej można porównać jak wyrób czekoladopodobny do czekolady prawdziwej;) jest różnica:)
Ala uwierz jedna niedziela na łonie przyrody czy nad wodą i się opalisz. Można sie posmarować przyspieszaczem opalania i słoneczko pięknie łapie. A na pewno jest różnica w tych opaleniznach.
bursztynek na słonczku, rewelacja
I z daleka widać, że uzyskana w solarium:)Lekka opalenizna jest ładna a nie heban:) A na słońcu można się równomiernie opalić i szybko np nad wodą. Ostatnio dermatolog mówił w wiadomościach, że ta z solarium wnika znacznie głębiej w skórę (dlatego trwalsza:)) niż naturalna, przez co zwiększa zachorowalność na czerniaka o ponad 50 %. Ale każdy rozum swój ma przecież;)
Faceci lecą na pięknie opalone ciałko
"Nie podoba mi się pomarańczowa i sztuczna opalenizna szczególnie w przypadkach, gdy dziewczyny nie znają umiaru i wyglądają komicznie .Oczywiście jak latem jestem aktywna to się opalę tak czy siak, ale to zupełnie co innego jak smażenie tyłka w solarium "
Limonka,chyba po raz pierwszy zgadzam sie z Twoja opinia.Niektore dziewczyny cierpia na zaawansowana tanoreksje albo brak lustra.
limonkowanimfa - jak mi Ciebie szkoda. Usilnie chcesz kusić sobą, gołym ciałem facetów. Widać nie masz nic innego do zaoferowania.
Kobieta z gracją umie kusić faceta nawet w spodniach, delikatną bluzeczką...z odkrytym/te ramieniem/ramiona, rozcięciem w spódnicy, szpilką czy w innych butach np. japonki biorąc przykład z tej pory i ubraniu codziennym i nie zachowywać się z wyglądu jak dz****.
Uwierz mi, że takim zachowaniem można zainteresować sobą mężczyznę.
Lampy kolagenowe to najbardziej z naturalnych sposobów odmładzania skóry,ale chyba trzeba jakiś czas przynajmniej z tego korzystać,a lampy kolagenowe na Ogrodach w solarium są chyba od niedawna,więc czy już ktoś o efektach może się wypowiedzieć to nie wiem