Jak byście mieszkali w Prawęcinie, to by Wam tak wesoło nie było:):):) ale i tak fajnie jest, tylko ciekawe tylko kto mnie odkopie na jutro do roboty:):):)
Trzeba było odejść czasem od komputera i wychodzić częściej z domu to byś może zauważył, że śniegu nie było raptem kilka dni...
Gdzie są piaskarki, płógi, czy w ogóle ktoś zajmuje się odśnieżaniem miasta? W centrum korek, auta stoją, autobusy zakorkowane w śniegu, paraliż. Czyżby zima zaskoczyła drogowców?
do cholery mamy luty, czyżby ktoś zapomniał, ze trzeba odśnieżać?
mamy tyle bezrobotnych, nie można uruchomić prac interwencyjnych. 100 chłopa, łopaty i Ostrowiec przejezdny.
Na razie to wersja mikro, snieg konkretny to od metra.
Wariatka, ludzie są źli.... bo dziś wracając do domu zobaczyłam fajnego bałwanka na takiej skrzynce:) fajny był, całkiem spory, miał oczki, rączki z patyczków i miotełkę i nawet szaliczek ze szmatki i sie usmiechał:) weszłam do sklepu i pomyślałam, ze jak będe wracać to mu fotkę zrobie, taki sympatyczny bałwanek, co ma swoje własne zycie. No i co? wiadomo, jakiś drań rozwalił go jednym ciosem, bo na bezbronnym bałwanku łatwo się wyzyć, łatwiej, niż na własnych słabościach... ech ludziska..... fajny bałwanek był :) i duppenschwarzenbladen..... bałwanken aus śnieg