Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

"Smyk" - prywatna szkoła i przedszkole

Ilość postów: 26 | Odsłon: 3585 | Najnowszy post
  • "Smyk" - prywatna szkoła i przedszkole

Warto tam posłać dziecko?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: "Smyk" - prywatna szkoła i przedszkole

zrób próbe to zobaczysz bo tu to będą pisać warto nie warto ??

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: "Smyk" - prywatna szkoła i przedszkole

Jest ok!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: ,,Smyk"prywatna szkoła i przedszkole

Właśnie chcę zasięgnąć informacji na przyszły rok.Kiedyś słyszałam dobrze ale nie wiem jak tam teraz?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

jest już taki wątek

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/smyk-prywatna-szkola-i-przedszkole/

czy naprawdę tak trudno jest poszukać???????????

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Warto tam posłać pociechę jest super wyposażona szkoła przedszkole i kadra też ok

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jeśli zależy ci głównie na wypasionej materialnie szkole - to zdecydowanie tak,: estetycznie i bogato. Jeśli na dydaktyce- niekoniecznie - nauczyciele często zmieniani, wyzyskiwania, a wiadomo, z niewolnika nie będzie dobrego pracownika. Życzę udanych decyzji

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Może konkurencja zrobiła swoje i nareszcie właściciele smyka mają problem z naborem dzieci do swojej placówki dlatego przypominają o sobie zakładając nowy wątek.

Najlepszy sposób to znacznie poprawić jakość i wiadomość sama popłynie pocztą pantoflową,ale aby to uczynić trzeba zmienić charakter.

Są już w naszym mieście placówki tego rodzaju bez kolorowych pasów na budynku,ale chwalone za klimat i właściwe (przyjazne) podejście do dzieci.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Przede wszystkim dydaktyka na najwyższym poziomie ,wspaniali nauczyciele, jako rodzic dwójki dzieci uczęszczających do placówki i osoba związana z oświatą od wielu lat polecam zdecydowanie.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Hm. Ta szkoła ma jednak jeden podstawowy minus. Jeżeli Ty rodzicu nie jesteś dobrym znajomym właścicieli szkoły to Twoje dziecko bedzie tam w cieniu. Liczą się w tej szkole tylko dzieci znajomych lub osób liczących się w mieście. Wówczas będą uczestniczyły w konkursach, olimpiadach, będą otrzymywały nagrody na koniec roku. A Twoje dziecko NIE.

Gość_XXL
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

To się wie jak tam jest!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 13

Odp.: ,,Smyk"prywatna szkoła i przedszkole

Gość XXL pisze totalne bzdury.Ciekawe na jakiej podstawie, bo mając tam dziecko muszę powiedzieć,ze to po prostu nieprawda.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To ty piszesz bzdury i nic nie wiesz o swoim dziecku, albo nie chcesz wiedzieć,wystarczy ci że zaprowadzasz dziecko do kolorowego budynku którego właścicielami są ludzie szczycący się swoim bogactwem.

Dydaktyka tragedia ,pisali na innym poście ludzie którzy po SMYKU leczą z traumy swoje dziecko już rok u psychologa,ja mam podobne doświadczenie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zgadza się. Szkoła na niskim poziomie. Co do właścicieli tez nie ma dobrego zdania. Typowi mali biznesmeni bez większego polotu szukający jakby tu zakręcić.

Gość_123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 18

Odp.: ,,Smyk"prywatna szkoła i przedszkole

Znam tych ludzi i wcale się nie szczycą bogactwem bo zawsze mieli pieniądze.Są przedsiębiorczy.Oosbiscie sami chodzili do pańtwoych szkół i wyrośli na abmitnych ludzi więc nie uważam,ze szkoły pańtwowe były gorsze.

Gość_olek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jaka to szkoła zweryfikują najbliższe egzaminy, ale to chyba dopiero za 2 lata wyjdą pierwsi absolwenci. Uczciwie , ja swojego dziecka bym tam nie posłała i nie poślę. Dlaczego? Bo za kasę to wymagam, nie przeciętnej szkły, czy dobrej ale świetnej szkoły, a taka ona nie jest.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Witam! Moje dzieci Chodziły tam do przedszkola od 2005 roku. Na początku było super tj. fajna rodzinna atmosfera, fakt super zabawki i pomoce dydaktyczne. Z czasem atmosfera została zastąpiona "biznesem" Mieliśmy nieprzyjemność że nasze dziecko chodziło do grupy razem z dzieckiem nauczyciela tej grupy i powiem Wam że to była masakra. Poza tym wycieczki drogie i wykupywane w jednym i tym samym biurze podróży- ciekawe dlaczego........... Nie POLECAM !!!! A dydaktyka - no cóż ostatnio wychowawczyni mojego syna w szkole publicznej spytała mnie gdzie mój syn chodził do zerówki?? bo zaległości ma ogromne.................. NIE POLECAM !!!!!

Gość_ON
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę