że niby z play i tvp, ze niby ZA DARMO, patrze a ja mam na koncie minus 12 złotych!! czy też dostajecie takie oszukańcze sms i czy można gdześ to zgłosić coś z tym zrobić??
Ten pierwszy jest darmowy i zazwyczaj trzeba wysłać stop na niego by zatrzymać karuzele sms-ów które się aktywują po wysłaniu zazwyczaj start na ten darmowy numer .
Ten drugi zawsze był płatny 4 zł + wat ,play średni ma pewnie z tym związek ,a TVP pewnie organizowało jakiś konkurs i łowi jeleni na nagrodę i abonament przy okazji .
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ TO CWANIACZKI PO WYSŁANIU SMS PÓZNIEJ TRZEBA WYBRAĆ NAGRODĘ ,POZNIEJ KOLOR NAGRODY ITD BEZ KONCA OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ale człowiek to taki "smerf ważniak" coś jak mniejszy pismen, a tacy są najgorsi i lepiej odpuścić dyskusję
@yzf masz prawie racje zwłaszcza ,że takie tumany jak Ty nie mają pojęcia o czym piszą i gdzie ,ważne by tylko obrzucić błotem .
Mam nadzieję ,że to Ty byłeś tą ofiarą od smsów :p ,najpierw przeczytaj regulamin potem dyskutuj .
ale ćwoku cie nie wyzywam od tumanów, a ofiarą nie byłem ja tylko od dawna drażnią mnie twoje wymądrzałe wpisy, ja niemam tyle czasu by "mędrkować" jak ty