Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

SMS-y z 8068 i 7408

Ilość postów: 17 | Odsłon: 16835 | Najnowszy post
  • SMS-y z 8068 i 7408

że niby z play i tvp, ze niby ZA DARMO, patrze a ja mam na koncie minus 12 złotych!! czy też dostajecie takie oszukańcze sms i czy można gdześ to zgłosić coś z tym zrobić??

Gość_l
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: SMS-y z 8068 i 7408

Ten pierwszy jest darmowy i zazwyczaj trzeba wysłać stop na niego by zatrzymać karuzele sms-ów które się aktywują po wysłaniu zazwyczaj start na ten darmowy numer .

Ten drugi zawsze był płatny 4 zł + wat ,play średni ma pewnie z tym związek ,a TVP pewnie organizowało jakiś konkurs i łowi jeleni na nagrodę i abonament przy okazji .

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

i tu się mylisz.. podam Ci dokładna treść smsa z numeru 7408: Ile padnie bramek w dzisiejszym spotkaniu ROSJA - CZECHY? 1 -nie więcej, niz2, 2 - więcej niz 2. Odpisz ZA DARMO: 1 lub 2 pod 8068 sms.tvp.pl Mobiltek no a z konta wcięło.. sprawa nadaje się do prokuratury bo to oszustwo na skalę ogólnokrajową. Niwuewiem tylko czy cwaniaki nie zabezpieczyły się regulaminami ale to mało ważne bo wprowadzają ludzi w błąd pisząc że odpisujesz za darmo a faktycznie płacisz.

Gość_l
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: SMS-y z 8068 i 7408

nic z tego wysłałam stop i dalej przychodzą sms-y

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie odpisujcie wogule , ja też odpisywałam i wyczyściłam konto. Wszędzie złodzieje , jak się człowiek sam własnym garbem nie dorobi, to nikt mu nie da wygrać

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Proponuję Ci jednak przeczytać regulamin i wysłać ten sms jak pisałem ze stop ponieważ SMSy będą Ci przychodzić do momentu aż nie wyślesz smsa lub maila koniec gol .

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ TO CWANIACZKI PO WYSŁANIU SMS PÓZNIEJ TRZEBA WYBRAĆ NAGRODĘ ,POZNIEJ KOLOR NAGRODY ITD BEZ KONCA OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Stop trzeba wysłać na 8068.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

lepiej nic nie wysyłać bo może znowu walnąć 5zł, sprawa zgłoszona do play, w play twierdzą że ktoś się pod nich podszywa, w takim razie niewiem dlaczego nie zgłoszą na policję..

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Posluchajcie mialem ten problem i kradlo mi z abonamentu :-) dostawalem platne smsy ok 4 zl okolo 6 sztuk dziennie STOP nie pomagal . Zadzwonilem do operatora , tam mi powiedzieli ze te smsy to naciaganie i mozna sprawe wytoczyc ale nie sadowalem sie o stopare zlotych . Pani z infolini po prostu zdezaktywowala ta usluge i zablokowala smsy z tych numerow i prawie rok mam spokoj. pozdrawiam :-) nie djcie sie lapac :-) i dzwoncie do operatora ja w tej sytuacji jestem zadowolony t-mobile :-)

Gość_Pajaczek
        Zgłoś
        Odpowiedz

to tylko twoja opinia.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

moze i tylko moja ale nie pisze tego zeby reklamowac siec tylko podalem rozwiazanie problemu o ile sie nie myle infolinia operatora jest darmowa . kurde czlowiek chce pomoc i tez zle ;/

Gość_Pajaczek
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Umiecie czytać ze zrozumieniem ? Pierwszy sms jest darmowy. Tylko trzeba go wysłać na nr 8068 a nie jak większośc z przyzwyczajenia wciska w telefonie odpowiedz i wtedy leci na 7408. Na ten numer każdy sms jest płatny prawie 5 zl. Już kilka razy wysyłałem i zadnej opłaty m,i nie pobiera.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

czytaj ze zrozumieniem. Oto cytat z regulaminu: "Koszt wysłania jednej odpłatnej Wiadomości SMS pod numer 8068 i 80074 wynosi 0zł".

Wysłanie nic nikogo nie kosztuje ale wiadomość SMS jest ODPŁATNA!!! Rozumiesz teraz? Przy tak sformuowanej treści regulaminu nabrałem podejrzeń i skasowałem zaproszenie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

dziękuje za rade. Właśnie wysłałam sms pod nr 8068 o treści STOP i przysłali mi wiadomość, że dziekują mi za sms i, że mój numer dot. jakiejś loterii w komunikacji został WSTRZYMANY. Mam nadzieje, że więcej nie dostane platnych sms

Gość_kasia
        Zgłoś
        Odpowiedz

Właśnie czasem nie zatrzymują się smsy of razu tyko za jakiś czas...a co o tej pory nabija to ich...za Male pieniądze wzgeddem jednostki żeby się sadowac

Opiekunek
          Zgłoś
          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę